Ogólne > Hydepark
wakacje w wielkanoc
1941:
--- Cytat: aarhusN w 07 Lut 2013, 18:34:31 ---
lepiej nie szukaj ,bo juz sie usmialem po pachy hahahahahah skad takie poczucie humoru? hahahahah nic,tylko kabaret zakladac!
--- Koniec cytatu ---
Skad takie poczucie humoru?
Zastanowilo mnie to rowniez. Doszedlem do wniosku, ze to nic takiego! zwyky talent moze i tyle.
Przy czym dzieki!!! jeszcze raz, ze sie nie obraziles i odebrales to tak jak potrzeba.
aarhusN:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Nikt Ci nie poleci konkretow, bo przeciez nie wiemy gdzie chcialbys spedzic Wielkanoc.
Ale raczej nie licz na tanie wczasy w tym okresie, Dunczycy na ogol wyjezdzaja na Påske i ceny sa wyzsze niz zwykle, moze w innym terminie znajdziesz tanie oferty.
Jak szukac? wpisz w google miejsce i dostaniesz oferty.
Milego wekendu.
--- Koniec cytatu ---
wlasnie znalazlem.strony od 503-549 na TV2 pod haslem rejser.o takie konkrety mi chodzilo.konkrety.wycieczki od 2700kr za osbe m.in. do Egiptu w påske.gdybym chcial w innym okresie na pewno bym nie pytal o wielkanoc prawda?dunczycy wyjezdzaja w tym czasie ze wzgledu na wolne w pracy,a ja mieszkajac w dk robie to samo poniewaz rowniez mam wolne. google rowniez probowalem,ale jak wiesz(czy nie ?)linki nie wyskakuja w przypadkwej kolejnosci,czy tez od tych najtanszych(pomimo wpisow last minute,czy tez afbudsrejser).zadalem pytanie oczekujac odpowiedzi.nie potrafisz jej udzielic,to milcz,zamiast smiecic :-[
milego wieczoru wszystkim 8)
Ratatata:
Ciekawe oferty wycieczkowe można też znaleźć na grouponie i takeoffer.dk 8) z tym,że transport trzeba organizować sobie we własnym zakresie,cena zazwyczaj obejmuje sam nocleg/zakwaterowanie ;)
http://rejser.groupon.dk/
http://www.takeoffer.dk/main/2013-februar/pe-do-lago-portugal
Na przykład Portugalia dla dwóch osób (7 nocy) za 1559 dkr ;)
1941:
--- Cytat: aarhusN w 10 Lut 2013, 19:10:26 ---wlasnie znalazlem.strony od 503-549 na TV2 pod haslem rejser.o takie konkrety mi chodzilo.konkrety.wycieczki od 2700kr za osbe m.in. do Egiptu w påske.gdybym chcial w innym okresie na pewno bym nie pytal o wielkanoc prawda?dunczycy wyjezdzaja w tym czasie ze wzgledu na wolne w pracy,a ja mieszkajac w dk robie to samo poniewaz rowniez mam wolne. google rowniez probowalem,ale jak wiesz(czy nie ?)linki nie wyskakuja w przypadkwej kolejnosci,czy tez od tych najtanszych(pomimo wpisow last minute,czy tez afbudsrejser).zadalem pytanie oczekujac odpowiedzi.nie potrafisz jej udzielic,to milcz,zamiast smiecic :-[
milego wieczoru wszystkim 8)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze nie troluje, bo trol w watku trola to juz lekka przesada, masz racje.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej