Ogólne > Kultura
Muzyka ktorej sluchacie
MalaCzarna:
--- Cytat: Elly20 w 10 Lut 2013, 12:23:39 ---Witam wszystkich forumowiczów,dziś ode mnie Stan Laurel oraz Oliver Hardy with Iggy :)
//www.youtube.com/watch?v=gRkDYsUrQzo
--- Koniec cytatu ---
Muzyka w połączeniem ze starym przebojem kinowym niezapomniany Flip i Flap niesamowite!
(Najlepsza scena 3:37 ;) :D )
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 22:36:06 ---No to na koniec //www.youtube.com/watch?v=uSYl8qKAGKg
//www.youtube.com/watch?v=ZBneQwzTRuU
--- Koniec cytatu ---
Jak rozpętałem drugą wojnę światową i niezapomniana scena gdzie polski żołnierz ukrywa się wisząc pod mostem ,niemiecki nieświadomie depcze po palcach "auć - palce !" " pance?" nie palce " i tak rozpoczęła się wojenka ;) :D
Śmiałam się wielokrotnie z tej sceny, za każdym razem mocniej. :D :D :D
Braveheart soundtrack - przeeeeepiękne wejście na flecie ,no i dudy nieodłączny instrument muzyki szkockiej,
potem delikatnie harfy i skrzypce - uczta dla ucha!
raphele:
--- Cytat: Elly20 w 10 Lut 2013, 12:23:39 ---Witam wszystkich forumowiczów,dziś ode mnie Stan Laurel oraz Oliver Hardy with Iggy :)
//www.youtube.com/watch?v=gRkDYsUrQzo
--- Koniec cytatu ---
Rytm stosunkowo wolny - dobry do ćwiczenia Jive.
Osobiście wolę więcej melodii, np:
//www.youtube.com/watch?v=xGZauARZOVkChoreografia A. Simone - w odróżnieniu od Jive - unikatowa.
Wątek - jak dyskusja o smakach lub kolorach - moim zdaniem nabusezwojowy: co jednych interesuje lub wręcz zachwyca - innych zobojętnia, nudzi lub mdli. Gdyby nie możliwość nieograniczonego linkowania do YT itp., byłby skazany na szybką śmierć. Szansą na wciągnięcie outsiderów są moim zdaniem tyko pozamuzyczne dygresje. No chyba że do sukcesu wątku wystarczy kilka zainteresowanych osób.
R.
MalaCzarna:
NAJLEPSZY GITARZYSTA W HISTORII ...musicie koniecznie posłuchać !
raphele - oceń sam ,kilkuletni malec jest the best !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0U99VLl4EDk
happybeti:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Lut 2013, 14:08:16 ---Jak rozpętałem drugą wojnę światową i niezapomniana scena gdzie polski żołnierz ukrywa się wisząc pod mostem ,niemiecki nieświadomie depcze po palcach "auć - palce !" " pance?" nie palce " i tak rozpoczęła się wojenka ;) :D
Śmiałam się wielokrotnie z tej sceny, za każdym razem mocniej. :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
;D i znów mój niemiecki friend Sven sie pojawia- gdy ogladał go ze mną 8).Najpierw "z lekką taką niesmiałością", ale przy "Grzegoru Brzęczyszczykiewiczu" to już lezał i kwiczał ;D.
Moja ulubiona scena z tego filmu to słynna "herbatka o piątej " na pustyni ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej