Ogólne > Kultura

Muzyka ktorej sluchacie

<< < (29/129) > >>

willy:

--- Cytat: lonewolf w 07 Lut 2013, 22:09:37 ---Armia...bez komentarza....
//www.youtube.com/watch?v=0_kR9P8rFCc
lub moj ulubiony...
//www.youtube.com/watch?v=GeeNEQZOSOI[...]
No i nie pominiety kawalek....
//www.youtube.com/watch?v=ll1ZD_Ye5Ss
--- Koniec cytatu ---

Było mi dane być na koncercie z okazji 25 Lecia na woodstocku w 2010 roku :) (głownie po to pojechałem)

raphele:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Lut 2013, 20:02:55 --- raphele  :) ujmę to w skrócie: Jesli do "the passengers" można zatańczyć trudnego jive,
 to do "Hafanana" nie można zatańczyć  NIC no chyba, że podskakiwać.
Jest to utwór bardzo prosty ,takie afrykańskie disco polo .Aczkolwiek melodyjka łatwo wpadająca w ucho,
prosta i miła .Sama przy niej podskakiwałam z koleżankami.  :) ;D
I tylko przeciwko temu się "zbuntowałam"  ;)

... w Polsce zasłynął Sopocie unikatową żywiołowością i choreografią obejmującą elementy takie jak noszenie krzeseł w zębach....  takich numerów jak Afric Simone, ani przed, ani po nim - nie widziałem

Pewnie nie byłeś np. na koncercie Ireneusza Dudka  :D ,który szalał na scenie . Poza sceną miał kilkanascie,
 a może kilkadziesiąt wiader wody i co chwilę przybiegał i chluuup w publikę   :D.
Skakał z krzesła na publikę, a ta go wnosiła z powrotem na scenę, ojeeejku co on i jego zespoł  wyprawiał z instrumentami achhh trzeba tam było być.  :) Uwierz mi ubaw mielismy co nie miara  ;)
Ale i tak liczyła się twórczość ...!

--- Koniec cytatu ---

Mistrzostwa Polski w 10 tańcach, rok chyba 2001, kibicowałem znajomej parze. Jive: "Hafanana".
Znajomi są dziś mistrzami USA w "American Smooth".
Cheers! ;)
R.

rey2000:

--- Cytat: willy w 10 Lut 2013, 20:29:45 ---Było mi dane być na koncercie z okazji 25 Lecia na woodstocku w 2010 roku :) (głownie po to pojechałem)

--- Koniec cytatu ---
Przypomina mi się klimat sławnego rockowiska w moim miescie w latach 80 tych, Armia przyszła ciut pózniej ale klimat ten sam,ten sam- ehhh co mam powiedzieć chyba tylko po czesku ,,to se ne wrati,,

happybeti:

--- Cytat: willy w 10 Lut 2013, 20:29:45 ---Było mi dane być na koncercie z okazji 25 Lecia na woodstocku w 2010 roku :) (głownie po to pojechałem)

--- Koniec cytatu ---

Zazdraszczam... :D

1941:
Kto pamieta te klimaty?    //www.youtube.com/watch?v=xaTroGBofu0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej