Ogólne > Kultura
Muzyka ktorej sluchacie
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 18:26:51 ---Wiesz z tym poczuciem kiedy jest się starym, a kiedy młodym różnie bywa
Znam niespełna 50-latkę :),młodzieżowo się ubiera ,słucha muzy na fali ,ćwiczy, biega ,pływa czuje się i zachowuje jak młodzieżówa .
A znam niespełna 40-latke i wiecznie powtarza "ee ja tego nie mogę ,tamtego też nie, bo w moim wieku... >:("
--- Koniec cytatu ---
Odwiedz jeszcze raz to wyzej. Albo daj mi partnerke i parkiet z ta muzyka, ponoc ballad Metalica nie da sie tanczyc????
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 18:31:17 ---Odwiedz jeszcze raz to wyzej. Albo daj mi partnerke i parkiet z ta muzyka, ponoc ballad Metalica nie da sie tanczyc????
--- Koniec cytatu ---
Ponoć wszystko można zatańczyć, a i partnerka do tańca dla ciebie się znajdzie ;) :) .
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 18:36:46 ---Ponoć wszystko można zatańczyć, a i partnerka do tańca dla ciebie się znajdzie ;) :) .
--- Koniec cytatu ---
Byle odpowiednia, bo pozniej trzeba sporo lodu coby cale ramie okladac, booooli!
1941:
Dzis mnie nie opuszcza to //www.youtube.com/watch?v=kE3FAY-NOiU
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 18:39:46 ---Byle odpowiednia, bo pozniej trzeba sporo lodu coby cale ramie okladac, booooli!
--- Koniec cytatu ---
Coby się nie okazało, że to twoje ramię trzeba będzie okładać ;) :D :D a nad ranem będziesz sapał jak pluto
ze zmęczenia.A ona będzie na parkiecie ciągle rześka :D I co zrobisz ? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej