Regionalne > Århus, Aalborg ...

pies -skradziony Arhus

<< < (4/15) > >>

roga:

--- Cytat: piotr1 w 12 Lut 2013, 17:59:23 ---matkobosko, jaki paskudny :D :D :D
powinna podziekowac polakom ze ukradli..

--- Koniec cytatu ---

Nie zdarzylo mi sie spotkac paskudnych zwierzat, za to ludzi.....az za wielu  ::) 

Tricia:
Próbowałam dowiedzieć się od osoby,która udostępniła info skąd wiadomo ,że to "polacy".Odpowiedzi nie otrzymałam.
Osoby dopytywały się w komentarzach na fb czy pies ucieł czy został skradzony.Było info,że został skradziony.

Wydaje mi się,że to nie były dzieci bo co robiły dzieci pod faktą o 21.30 ??? raczej może nastolatkowie.
Chłopak został "zaatakowany "- zaczepiony przez "polaków" i pies został skradzony.

Tak czy inaczej 6.500tys. udostępnień i w eter poszło,że "polakker ".

Teraz strach zostawiać psy pod sklepem .Widziałam kolejne ogłoszenie ,że skradziono mopsa spod Fotexu w Sønderborgu.
I to kolejna suka.

1941:

--- Cytat: roga w 12 Lut 2013, 21:17:48 ---
Nie zdarzylo mi sie spotkac paskudnych zwierzat, za to ludzi.....az za wielu  ::)

--- Koniec cytatu ---

A kto byl pierwszy? moze pamietasz?

Reksio:
To że kradną psy spod sklepów, to niestety nic nowego. Kilka lat temu była cała fala kradzieży, ale było to zanim wytypowali psy, które są zabronione i od tego czasu jest w miarę spokój. Pamiętam nawet że w klubach DCH były plakaty ostrzegające przed zostawianiem psów samych. Ale jeśli był to pies rasowy to mogli go teraz ukraść dla rozrodu i handlu na lewo bez rodowodu. Mam nadzieję że się znajdzie  ??? Trzymam kciuki.

Tricia:
Taka mała dygresja o psach.
Nie wiedziałam,że Dania ma takie restrykcyjne zasady odnośnie 13ras zakazanych.
Dopabuse gdy zrobiło się głośno o psie THOR,którego chciano uśpić i został wykradziony ...poczytałam o prawie i  "uśmiercaniu " psów groźnych ras i jak psy "mieszanki" bez papierów są usypiane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej