Regionalne > Århus, Aalborg ...
pies -skradziony Arhus
aisak:
--- Cytat: 1941 w 13 Lut 2013, 17:49:10 ---My tu o powaznej sprawie kradziezy i zachowania Polakow i Polonii w tym wzgledzie jak reagowac jak pomagac jak zmieniac nasz wizerunek jaka role winny odgrywac organizacje polonijne i czego domagac sie od nich, a Wy? kulinaria i horrory.
Tu chodzi o nasze zywotne interesy prawilnej Polonii jaka osiadla w tym kraju, w czym margines naszych rodakow, wcale nam nie pomaga!!!
--- Koniec cytatu ---
Czytaj ze zrozumieniem.
Poza tym temat jest "Pies-skradziony", a o organizacjach polonijnych to Ty zaczales pisac (zasmiecac?). Wskazalam na jedna z niestety mozliwych sytuacji, mam nadzieje, ze bardzo sie myle. Tak jak inni wskazali np na motyw kradziezy : wykorzystanie psa do nielegalnej hodowli lub walk psow.
Przy okazji z Toba rowniez sie zgadzam.
1941:
--- Cytat: aisak w 13 Lut 2013, 17:50:44 ---Czytaj ze zrozumieniem.
Poza tym temat jest "Pies-skradziony", a o organizacjach polonijnych to Ty zaczales pisac (zasmiecac?). Wskazalam na jedna z niestety mozliwych sytuacji, mam nadzieje, ze bardzo sie myle. Tak jak inni wskazali np na motyw kradziezy : wykorzystanie psa do nielegalnej hodowli lub walk psow.
Przy okazji z Toba rowniez sie zgadzam.
--- Koniec cytatu ---
Jak jestesmy juz przy biblii, to kocham blizniego swego, jak siebie samego! hihihi
aisak:
--- Cytat: 1941 w 13 Lut 2013, 18:01:56 ---Jak jestesmy juz przy biblii, to kocham blizniego swego, ja siebie samego! hihihi
--- Koniec cytatu ---
:)
1941:
--- Cytat: aisak w 13 Lut 2013, 18:04:48 --- :)
--- Koniec cytatu ---
Co znowu przeczytalem bez zrozumienia????!
aisak:
--- Cytat: 1941 w 13 Lut 2013, 18:06:50 ---Co znowu przeczytalem bez zrozumienia????!
--- Koniec cytatu ---
Boshe, ladnie sie usmiechnelam, ze ok, ze tak, ze ze zrozumieniem ;) ;D. (i lepiej dalej nie zasmiecajmy ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej