Ogólne > Hydepark

Danske Bank- nowe konto

(1/2) > >>

wiooola91:
Orientuje sie może ktoś jak teraz załozyć konto? W Banku mowią zeby zadzwonić na infolinię, na infolinii że można założyć przez stronę internetową, a na stronie ani słowa o nowym koncie, tylko żeby zadzownić na infolinię i umówić się na spotkanie. Trochę tak jakby koło sie zamyka...

siudemka1972:
Ja zakładałam miesiąc  temu prywatne i firmowe dla znajomego w Kbh.Na Bronshøj w Danske Bank bierzesz numerek i gdy nadejdzie Twoja kolej dajesz dowód osobisty i zółtą kartę mówiąc ze chcesz privat konto(określasz swoje preferencje)-gość robi kopie dok i w ciągu tygodnia papiery przychodzą do domu w dwóch egzemplarzach jeden podpisujesz i odsyłasz w załączonej kopercie do banku.Jeśli chodzi o firmowe konto to dostajesz numer do gościa który się tym zajmuje i po odesłaniu jemu odpowiednich dok gotowe jest wszystko w ciągu max 2 tygodni włącznie z kartami które przychodzą do domu poczta.Jeśli trafisz na pindę która będzie Cie chciała zbyć mówiąc o infolinii a nie masz siły przebicia w formie rozlatanego języka;-)nie zniechęcaj się i na drugi dzień próbuj dalej u kogoś innego..

siudemka1972:
A tak myślę sobie ze pewnie nowa jesteś i mało obyta z mowa:-)wiec odpal wrotki i powiedz w banku ze jesteś obcokrajowcem(co już słychać)i nie jesteś w stanie sobie sama poradzić z infolinia i oni tam są jak dupa od srania aby udzielić Tobie pomocy!!!Oczywiście bądź mila i głupawo się uśmiechaj-agresja nic nie da:-)

wiooola91:
Już sama nie wiem co robić. Już byłam 3 razy. Raz że "nie mam czasu" , dwa razy odesłali do infolini.

1941:

--- Cytat: wiooola91 w 14 Lut 2013, 14:41:06 ---Już sama nie wiem co robić. Już byłam 3 razy. Raz że "nie mam czasu" , dwa razy odesłali do infolini.

--- Koniec cytatu ---

Zmien bank.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej