Ogólne > Hydepark
Solarium
Ania8520:
Dobry wieczór,
Piszę z zapytaniem czy któraś z Pań korzystała z duńskich solarium? Pytam ponieważ dowiedziałam się ostatnio że różnią się od naszych polskich i to bardzo. Czy to prawda że obsługujemy maszynę same? Wrzucamy pieniądze, nastawiamy ile minut nas interesuje? Nikogo tam ponoć nie ma, nikt nie pilnuje czy żyjesz ? :) Jestem bardzo zdziwiona tym czego się dowiedziałam.
Proszę o opinie Drogie Koleżanki :)
Pozdrawiam
clubdk:
nie jestem kolezanka heh ale odpowiem .
jest dokladnie jak opisalas maja stawke np 5 kr za 3 min i wrzucasz 15 wchodzisz kladziesz sie i smalisz jak kurczak na roznie;]
vordingborg:
Zgadza się, a kolejną nowością jest to że rozbierać się nie trzeba, kładziesz się jak stoisz. Promieniowanie UV i tak zrobi swoje :)
Sanczow:
Jest tak jak piszecie wrzucasz pieniążki do automatu przed drzwiami, w zależności ile minut chcesz sie smalić i wchodzisz solarium samoobsługa
Ania8520:
Nie korzystam z solarium ... ale że muszę (czeka mnie poważna impreza) to nie ma wyjścia ... :P
W PL jak byłam parę razy to są Panie które przemyją łóżko i w ogóle ... A z tego co widzę to tam nikogo nie ma ... i kto myje te łóżka? Przeciera po każdym człowieczku? Bleee ... :D :D
Jestem naprawdę zdziwiona że nikt nie "czuwa" nad bezpieczeństwem i higieną ... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej