Ogólne > Hydepark

Solarium

<< < (3/5) > >>

@ae@:
A ludzie potrzebuja pan do obslugi solarium ?
Czy tez panie po prostu sa do pilnowania?

aga25:
Będąc w Anglii jakieś 5 lat temu również poszłam na solarium, wchodzę wszystko ładnie, łóżka są wołam,pukam w drzwi, za którymi było pomieszczenie dla personelu, zamknięte, cisza.... Za 2 razem dopabuse był tam klient, który pokazał mi co i jak ehhh :-[

Reksio:
Tu też jest różnie. Ja chodziłam na solaria samoobsługowe, i na takie gdzie siedziała dziewczyna, przemywała łóżko po każdym kliencie, sprzedawała kremiki itp. Ale pieniażki musisz sama wrzucić, zależnie od czasu jaki chcesz tam spędzić. Zazwyczaj wszędzie i tak jest monitoring (ale nie w kabinach tylko na korytarzu).

ayme:
W Dani liczy sie zeby bylo jak najtaniej, i to w kazdym wzgledzie , a zatrudnienie pan do solarium KOSZTUJE
 Podam przyklad z innej branzy zeby Ci uzmyslowic o co chodzi ;
W Polsce w szpitalach psychiatrycznych  ,sa sanitariusze wzywani do chorych na oddzial gdy sie bija, czy tez gdy sa agresywni , w Dani dawno juz tego nie ma (koszty)kazda pielegniarka ma alarm przy sobie  i biegnie na pomoc, gdy alarm piszczy i pokazuje  nr oddzialu i miejsce ,(biega sie tez na inne oddzialy w szpitalu psychiatrycznym ) zeby pomagac innym i obezladniac chorego w grupie ...nieraz nic z tego nie wychodzi , bo chory jest silny i grozny i rzuca np meblami ,wiec sie wtedy wzywa policje. ;D ;D,ale jest taniej  ;D ;D

Ewa123:

--- Cytat: ayme w 16 Lut 2013, 21:19:23 ---W Dani liczy sie zeby bylo jak najtaniej, i to w kazdym wzgledzie , a zatrudnienie pan do solarium KOSZTUJE
 Podam przyklad z innej branzy zeby Ci uzmyslowic o co chodzi ;
W Polsce w szpitalach psychiatrycznych  ,sa sanitariusze wzywani do chorych na oddzial gdy sie bija, czy tez gdy sa agresywni , w Dani dawno juz tego nie ma (koszty)kazda pielegniarka ma alarm przy sobie  i biegnie na pomoc, gdy alarm piszczy i pokazuje  nr oddzialu i miejsce ,(biega sie tez na inne oddzialy w szpitalu psychiatrycznym ) zeby pomagac innym i obezladniac chorego w grupie ...nieraz nic z tego nie wychodzi , bo chory jest silny i grozny i rzuca np meblami ,wiec sie wtedy wzywa policje. ;D ;D,ale jest taniej  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Najpierw Duńczycy narzucili sobie tak wysoki standard życia, wysokie ceny,,,a teraz chcą na wszystkim oszczędzać  ???  :o ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej