Regionalne > Kopenhaga

Telewizja DR czy muszę za nią płacić jeżeli jej nie używam.

<< < (4/4)

MAXFIT:

--- Cytat: clubdk w 16 Lut 2013, 18:03:17 ---Wystarczy ze posiadasz

--- Koniec cytatu ---

A i nie rozumiem dlaczego tak sobie obracaja naszymi danymi osobowymi jakaś paranoja

vordingborg:

--- Cytat: Sanczow w 16 Lut 2013, 18:34:10 ---No niestety masz możliwość korzystania z super usług radio Nova FM , SLR to trzeba ,, płacić'', a kto płaci ten wie ile to kosztuje od przyszłego roku będzie podatek za ODDYCHANIE DUŃSKIM EKOLOGICZNYM POWIETRZEM DLA OBCOKRAJOWCÓW.

--- Koniec cytatu ---
a ja mam pytanie co do tego podatku eco... Jak ktoś puści bąka w towarzystwie to pozostali dostaną ZWROT ;D  ?

@ae@:
Tyle podatków a pchaja sie ludziska do tej Danii...

Chyba wszyscy uwielbiaja placic, hobby takie...bo jakby nie lubili to pojechaliby do Albanii albo Somalii tam podatki bardzo niskie a afgiftów wogóle nie ma.

...A i nie rozumiem dlaczego tak sobie obracaja naszymi danymi osobowymi jakaś paranoja ...
Bo takie jest prawo, paranoja jest w Polsce, karetka nie znajdzie umierajacego pacjenta bo biuro numerów ochrania dane osobowe. To jest paranoja.

Sanczow:

--- Cytat: vordingborg w 16 Lut 2013, 18:49:17 --- a ja mam pytanie co do tego podatku eco... Jak ktoś puści bąka w towarzystwie to pozostali dostaną ZWROT ;D  ?

--- Koniec cytatu ---
Tak pod warunkiem że przynajmniej dwie osoby puściły bąka i te osoby nie mogą być rodziną. ps :rubryka 666

vordingborg:
No tak ale z tego co wiem to bąki się palą  :o więc może wiesz jaka jest interpretacja skarbówki bo w dobie kryzysu chyba nie przepuścili takiego interes koło nosa  ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej