Ogólne > Hydepark
Jak Julia księdza po kolędzie przyjmowała.
Jomir:
Haha... chyba znam te Julke :)
RybkaWillego:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Haha... chyba znam te Julke
--- Koniec cytatu ---
Oj znasz,znasz :)
RybkaWillego:
[quoteA propos koledy a wy jak sie zegnacie ? //www.youtube.com/watch?v=pQ2A1RJjCA8[/quote].
Moja Julcia jest dokładnie taka, jak ta dziewczynka z filmiku. Szczera i bezpośrednia :)
vordingborg:
A w czym problem?
RybkaWillego:
Kolejny raz Julka nas zagięła. Siedzieliśmy w kuchni i zajadaliśmy obiad. Doda, że moja córka często przy jedzeniu wyciera ręce w siebie lub w ścianę. Oboje z mężem próbujemy ją tego oduczyć. Na ścianie w kuchni wisi tak zwana „belonings tavle” gdzie Julia za dobre zachowanie dostaje żółte a za złe czerwone buźki. Co tydzień buźki są liczone i sprawdzamy czy zasłużyła na nagrodę. Tablica pomaga Juliii grzecznie jeść i grzecznie się zachowywać.
Kiedy tak jedliśmy ten obiad, Julka zauważyła, żę ma brudne palce i natychmiast postanowiła je w siebie wytrzeć. Mąż zwrócił jej uwagę mówiąc: „Julia, jeżeli będziesz przy jedzeniu wycierała ręce w bluzkę lub o ścianę, to na tablicy przyczepimy czerwoną buźkę. Rozumiesz?”
- Tak tatusiu odpowiedziała Julia. Mąż chcąc się upewnić, że córka na pewno go zrozumiała, zapytał: "To powiedz mi Juleczko, co będzie jak wytrzesz palce o ścianę?" Będzie brudno - odpowiedziała Julia.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej