Ogólne > Rodzina ...

do watku zamknietego: "Prosze o porade"

<< < (8/10) > >>

happybeti:
Ja przez telefon jeszcze bym się nie odważyła  ;D ::).Byłam kilka razy zmuszona , np. załatwiając ubezpieczenie samochodu czy rozmawiając z biurem dagpleje.Uff...nie lubię ;).

aisak:

--- Cytat: Idris w 19 Lut 2013, 19:46:23 ---Aslak udało Ci się połączyć telefonicznie ze SKAT ? Słyszałam że to jest możliwe ale nigdy mi nie starczyło cierpliwości

--- Koniec cytatu ---
tak dokladnie na poczatku grudnia ok 10 nawet dlugo nie czekalam, hehehe

aisak:

--- Cytat: happybeti w 19 Lut 2013, 19:59:09 ---Ja przez telefon jeszcze bym się nie odważyła  ;D ::).Byłam kilka razy zmuszona , np. załatwiając ubezpieczenie samochodu czy rozmawiając z biurem dagpleje.Uff...nie lubię ;).

--- Koniec cytatu ---
Ja po angielsku, a nie moglam sie wymigac, bo syn prosil, (wicie/rozumicie ;D), bo do pracy bylo potrzebne

Idris:
Kiedyś próbowałam dzwonić w sprawie podatku od samochodu, przez 20 minut słuchałam jak to SKAT docenia moją cierpliwość i ma nadzieję że jeszcze chwilę poczekam, autobusem było szybciej  ;D

aisak:

--- Cytat: Idris w 19 Lut 2013, 20:19:17 ---Kiedyś próbowałam dzwonić w sprawie podatku od samochodu, przez 20 minut słuchałam jak to SKAT docenia moją cierpliwość i ma nadzieję że jeszcze chwilę poczekam, autobusem było szybciej  ;D

--- Koniec cytatu ---
tez mnie doceniano, ale.... marne 5 minut :( ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej