Ogólne > Hydepark

jak dyskutuje polonia w Szwecji

<< < (4/11) > >>

thecabb:
vord
nie ma w tym żadnego sarkazmu... opisuję dlaczego u nas jest inaczej

idris
przykłady tylko ostatnie... wcześniej było multum

dyskusje wielkie czy nie, zawsze powinny być na temat, a nie kończyć się kłótniami...

aisak:

--- Cytat: thecabb w 20 Lut 2013, 18:03:38 ---greg... bractwo szydełkowe młode i głupie... nie przejmuj się... one będą sobie w brodę pluć jeszcze.. nawet nie zdają sobie sprawy jak bardzo szkodzą sobie, innym i forum..

powiem dosadnie.. rozpieprzyłyście niejedną powazną dyskusję i niejeden wątek popsułyście przez włąsny egocentryzm i egoizm..
szkoda mi was... moze przyjdzie czas , ze uświadmicie sobie, ze takie wątki jak na szwedzkim forum się nie pojawiają tylko ze względu na waszą głupotę

--- Koniec cytatu ---
Na kleche to sie nadajesz. Rownie pasjonujaco opowiadasz. Przypuszczam, ze niejedna "mloda i glupia" ziewa czytajac Twoje posty. Ale coz, takie sa zasady demokracji i dyskusji: nawet nudziarz ma prawo do wyrazenia ::) wlasnego zdania.

thecabb:
ziewanie to domena ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia.. zgadzam się wiec, że te młode głupie bractwo szydełkowe do powiedzenia ma bardzo mało... za to bardzo dużo mówi...

aisak:

--- Cytat: thecabb w 20 Lut 2013, 18:55:34 ---ziewanie to domena ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia.. zgadzam się wiec, że te młode głupie bractwo szydełkowe do powiedzenia ma bardzo mało... za to bardzo dużo mówi...

--- Koniec cytatu ---
       Wydawalo mi sie , ze czasy "zamordyzmu" i grzecznego potakiwania oraz poklaskow mamy dawno za soba. Totez tak samo jak Ty mam prawo sie wypowiedziec, a ze w innym stylu i w innej formie, no coz....  rowniez czasy mundurkow i przymusowej uniformizacji we wszelkich dziedzinach zycia mamy na szczescie juz za soba.
      Rozumiem, a przynajmniej staram sie, Twoja nostalgie za  "starym, wspanialym swiatem", ale to se ne wrata ;)!

Idris:
The Cabb ale zdajesz sobie sprawę z tego że przy swoim sposobie uczestniczenia w dyskusji sam dołączasz do bractwa? Czy jest ono szydełkowe śmiem wątpić, niezmiernie trudno równocześnie szydelkowac i pisać  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej