Ogólne > Hydepark

BI$STAND$LAND

<< < (5/12) > >>

nutka53:

--- Cytat: happybeti w 25 Lut 2013, 14:20:40 ---...wybór jak między dżuma a cholerą...z jednej strony np. zalew islamu, ze wszystkimi tego implikacjami, z drugiej rozmnożeni faszyści....zaiste, perspektywa świetlana.... :-\

--- Koniec cytatu ---

Muzulmanow sie nie obawiam, ci mieszkajacy na Zachodzie maja raj i jego utraty nie beda ryzykowac dla islamu. Sa pewne wyjatki ale ich liczba jest tak nieznaczna, ze nie waro sie nia przejmowac. To nie mlodziez wszechpolska broni naszej ojczyzny przed muzulmanami tylko niski socjal. Chociaz chcemy ich zatrzymac i im pomagac to uciekaja z Polski tam gdzie wiecej daja :D

aisak:

--- Cytat: nutka53 w 25 Lut 2013, 15:34:39 ---Muzulmanow sie nie obawiam, ci mieszkajacy na Zachodzie maja raj i jego utraty nie beda ryzykowac dla islamu. Sa pewne wyjatki ale ich liczba jest tak nieznaczna, ze nie waro sie nia przejmowac. To nie mlodziez wszechpolska broni naszej ojczyzny przed muzulmanami tylko niski socjal. Chociaz chcemy ich zatrzymac i im pomagac to uciekaja z Polski tam gdzie wiecej daja :D

--- Koniec cytatu ---
Obysmy sie wszyscy przykro nie zdziwili.....
Ja sie przejmuje, poniewaz wiem, ze ich wiara nie jest tak powierzchowna jak nasza.

happybeti:
Ja też nie uważam, by łysi faszyści bronili Polski przed czymkolwiek.
Napisałam tylko, ze wybór między wojującym islamem, a rodzimym faszystowskim terrorem to jak między dżumą a cholerą.
Ja wciąż mam nawyk czytania wiadomości z Polski i to, jak brunatna hołota sobie tam teraz poczyna , to jest przerażające.
Wykłady na uniwersytetach są przerywane lub odwolywane przez faszystowskie bojówki...
Co będzie dalej ??? :o >:(

Emill:
Faktycznie terror jaki sieją faszystowskie bojówki w Polsce jest porażający, jakby ktoś jeszcze nie czytał to polecam:
http://www.nigdywiecej.org/pdf/bk/BRUNATNA_KSIEGA_2011-2012.pdf

aisak:

--- Cytat: Emill w 25 Lut 2013, 18:46:04 ---Faktycznie terror jaki sieją faszystowskie bojówki w Polsce jest porażający, jakby ktoś jeszcze nie czytał to polecam:
http://www.nigdywiecej.org/pdf/bk/BRUNATNA_KSIEGA_2011-2012.pdf

--- Koniec cytatu ---
    Codzinnie czytuje informacje z Polski i komentarze polskich internautow do nich. I jestem przerazona. Nasuwaja mi sie skojarzenia: bieda, kryzys, bezrobocie, obnizone maksymalnie nastroje wsrod spoleczenstwa, depresja, nalogi.... Podobnie jak w Niemczech w latach 30-tych ubieglego wieku. I dochodzacy w tej sytuacji do glosu radykalisci spod znaku brunatnych koszul..... Bo ludzie szukaja kogos, na kogo mozna "zwalic" wine, za wszystkie niepowodzenia w zyciu a jednoczesnie szukaja kogos, kto im zapewni minimum przyzwoitego zycia, prace, przyszlosc dla ich dzieci...
     To nie wrozy niczego dobrego :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej