Ogólne > Hydepark
BI$STAND$LAND
happybeti:
Vordi , mąż jest odpowiedzialnym kabusewcą, nie miał nigdy wypadku :D, tym bardziej mandatu za przekroczenie prędkości.
A że "ze mną siedzi"...?
Cóż, mądry facet potrafi docenić swój skarb ;D.
Jomir:
--- Cytat: vordingborg w 28 Lut 2013, 17:18:15 --- No to jedna wizyta w restauracji koło nosa brrrrrrum przejechała, teraz to już chyba z 1500kr
A gdybyś miała taki mały aparacik to może już 1km wcześniej byś zwolniła :)
No chyba że kasy ci nie szkoda to pomyśl chociaż o tych kurczakach rozpackanych na asfalcie ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
Iiii tam, dam rade. Dygam sporo po calutkiej Danii, a mandacik poki co ten jeden jedyny...
Za to z mandatami za parkowanie niezle mi idzie ;D
No, ale w koncu mam elektroniczy zegarek i urwalam wskazowke zwyklemu, wiec powinno byc ok.
Antyradar, kiedys mialam jak piekna i mloda bylam ;D
Powiem szczerze, ze srednio bzdziajstwo dzialalo.
Po ostatnim wypadku (2005), zmadrzalam i nozke mi odciazylo. Jezdze pokornie jak Bozia-policja przykazala.
Co do kurczakow, to wlasnie dzis widzialm na drodze "golebia-samobojce". Stal skubany na srodku drogi i wkurzal sie jak ktos go omijal.
vordingborg:
--- Cytat: happybeti w 28 Lut 2013, 19:35:10 ---Vordi , mąż jest odpowiedzialnym kabusewcą, nie miał nigdy wypadku :D, tym bardziej mandatu za przekroczenie prędkości.
A że "ze mną siedzi"...?
Cóż, mądry facet potrafi docenić swój skarb ;D.
--- Koniec cytatu ---
Oby tylko nie przyszło mu do głowy że taki skarb należy schować, ukryć a może zakopać :o ;D ;D
--- Cytat: Jomir w 28 Lut 2013, 19:42:47 ---Iiii tam, dam rade. Dygam sporo po calutkiej Danii, a mandacik poki co ten jeden jedyny...
Za to z mandatami za parkowanie niezle mi idzie ;D
No, ale w koncu mam elektroniczy zegarek i urwalam wskazowke zwyklemu, wiec powinno byc ok.
Antyradar, kiedys mialam jak piekna i mloda bylam ;D
Powiem szczerze, ze srednio bzdziajstwo dzialalo.
Po ostatnim wypadku (2005), zmadrzalam i nozke mi odciazylo. Jezdze pokornie jak Bozia-policja przykazala.
Co do kurczakow, to wlasnie dzis widzialm na drodze "golebia-samobojce". Stal skubany na srodku drogi i wkurzal sie jak ktos go omijal.
--- Koniec cytatu ---
Moje konto w DK też czyste, za wyjątkiem parkingu >:( 1 mandat w PL przez 19 lat za prędkość się trafił.
Ale w DK wkurzają mnie matoły z radarami ukrywający się w krzakach albo za winklem bo takie zasadzki powodują tylko niebezpieczne sytuacje na drodze. Wielu kabusewców zaskoczonych widokiem radaru zaczyna hamować nawet jeśli jechali przepisowo, a wtedy nie trudno o wypadek..... Dlatego wole wiedzieć co w krzakach siedzi Przezorny Zawsze Zabezpieczony ;D ;D ;D
Reksio:
Vordi, poniższe dedykuję dla ciebie:
http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201302/1362057593_by_Malva1987_600.jpg
Jakoś tak o tobie od razu pomyślałam, kiedy to zobaczyłam ;D ;D ;D
happybeti:
vordi
Widzę, że bardzo lubisz "żarty" z czyjejś rodziny.Więc uważaj, by Tobie nie odpłacono kiedyś pięknym za nadobne ;) ;D 8).
O moje "małżeństwo" się nie martw, lepiej zajmij się swoim ;) :P ;D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej