Ogólne > Rodzina ...
gdzie wynajać mieszkanie ?
arachne82:
otoz otrzymujemy z mezem oferty mieszkan z dab. za kazdym razem odpowiadamy ze tak chcemy. jednak po raz ktorys mamy bardzo dalekie numerki ( od 11 liczac do 28)
oprocz tego mam wykupiony konto na boligportal.dk( na kilka wyslanych maili nikt wogole nie odpowiedzial )
czy ktos moze doradzic gdzie jeszcze mozna szukać mieszkania?
aisak:
--- Cytat: arachne82 w 04 Mar 2013, 18:24:06 ---otoz otrzymujemy z mezem oferty mieszkan z dab. za kazdym razem odpowiadamy ze tak chcemy. jednak po raz ktorys mamy bardzo dalekie numerki ( od 11 liczac do 28)
oprocz tego mam wykupiony konto na boligportal.dk( na kilka wyslanych maili nikt wogole nie odpowiedzial )
czy ktos moze doradzic gdzie jeszcze mozna szukać mieszkania?
--- Koniec cytatu ---
Ja mialam taka sama sytuacje w kab. Bylam 30-33 na liscie i zawsze mowilam tak, chce. Szczescie usmiechnelo sie do mnie za....6 razem. Moze z Wami bedzie podobnie. Zycze powodzenia:).
Ja bylam zapisana do kab w boligbutikken w Kopenhadze. W sumie na mieszkanie czekalam 3 miesiace.
arachne82:
tez jestesmy zapisani. jak maz mial zaznaczano kawalerke to oferty przychodzily a jak zmienil na wieksze 2do 4 pokoi to wogole cisza.
zalezy nam na czasie.
aisak:
--- Cytat: arachne82 w 04 Mar 2013, 18:38:12 ---tez jestesmy zapisani. jak maz mial zaznaczano kawalerke to oferty przychodzily a jak zmienil na wieksze 2do 4 pokoi to wogole cisza.
zalezy nam na czasie.
--- Koniec cytatu ---
Bo najwiekszy popyt jest wlasnie na 2-3 pokojowe ok 60-70 m. Gdybyscie mogli, to radzilabym wieksze ok 90 m 3-4 pokoje. I jeszcze zalezy , gdzie chcecie. Znajoma w Ishøj dostala mieszkanie na... drugi dzien, ale ona chciala 100m i 4 pokoje.
happybeti:
Hm...tak tylko myślę, ale może jest możliwość zapytania bezpośrednio w spółdzielniach- co aktualnie maja do zaoferowania "na już"?
Może w ten sposób?
Zobaczyć, co jest "do wzięcia" i ewentualnie wtedy decydować?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej