Ogólne > Hydepark

CZY NAPRAWDE....?

(1/24) > >>

piotr1:
....- w tej durnej danii nie ma normalnego specjalisty ktory potrafi cos naprawic?czy nie ma normalnego lekarza ktory przepisze odpowiedni lek i odpowiednio zbada czlowieka?czy jak mi wypierd....caly olej hydrauliczny i dunski serwis toyoty naprawil to musi za miesiac zawsze stac sie to samo?czy te duny sa naprawde tak glupi jak wygladaja?to z tym olejem i lekarz to wzglednie swierze przyklady- ale moglbym tu powymieniac dziesiatki innych.....szlag mnie zaraz trafi i palpitacja jakas....prosze o uratowanie honoru dunskiego specjalisty i przyklady bo az mi sie wierzyc nie chce ze to takie glupki sa....

dania_d:
Podaj adres  to z przyjemnością napisze do SKAT i oni  ci pomogą znaleźć super hydraulika, super lekarza, super mechanika.
Ale jak to przeczytają to na pewno ci pomogą w znalezieniu ale w nie w pier..... dani tylko w cudownej polsce, to pytanie CO TY TUTAJ ROBISZ JAK CI TAK ŹLE.
Moderatorze znajdź to ip, podaj to info do skatu wraz z numerem ip i oni już pomogą koledze

zpatentem:
Jestes wiec w sytuacji bez wyjscia i musisz wracac do kraju gdzie bez watpienia, spotkasz dobrze wygladajacych rodakow tzn. madrych.
Lekarze wypisza tobie mnostwo lekarstw ktore na pewno pomoga, zwlaszcza aptece.
Co do fury to masz z pewnoscia jeszcze gwarancje naprawy, zdaza chyba poprawic  bledy przed powrotem :)
Wszystkich mechanikow i lekarzy tez kobiety nalezy wybierac z rozwaga, Rowniez w Danii.

@ae@:
Czemu Polska? Albania tez ladny kraj. A jakich maja specjalistów !

;D

A propos sluzby zdrowia: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,13506553,Starsza_kobieta_upada__Personel_robi_jej_awanture_.html#Cuk

myszka0807:

--- Cytat: dania_d w 06 Mar 2013, 15:26:21 ---Podaj adres  to z przyjemnością napisze do SKAT i oni  ci pomogą znaleźć super hydraulika, super lekarza, super mechanika.
Ale jak to przeczytają to na pewno ci pomogą w znalezieniu ale w nie w pier..... dani tylko w cudownej polsce, to pytanie CO TY TUTAJ ROBISZ JAK CI TAK ŹLE.
Moderatorze znajdź to ip, podaj to info do skatu wraz z numerem ip i oni już pomogą koledze

--- Koniec cytatu ---
oj oj ale poleciales po calosci .czy ty myslisz ze moderator to sobie tak moze rzucac ip na lewo i prawo.z tego co wiem to Piotrus tu jest legalnie ,siedzi za kolkiem i uczciwie pracuje .A CO MA SKAT DO PARTACTWA NIEKTORYCH LUDZI CO NIE POTRAFIA SOLIDNIE WYKONAC SWOJEJ PRACY?co ma skat do tego kto co pisze na forum .idzie wiosna --to widac.Piotr1 moze misles pecha poprostu .myw naszym tititku robimy co trzeba tu w Danii ale przyznam sie ze mechanikiem jest POLAK.Zeby nie bylo straszenia skatem to tez ten mechanik pracuje tu legalnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej