Ogólne > Hydepark
Upadłość firmy
(1/1)
_Ania_:
Witam,
Około 2 tygodnie temu zapisałam się na gimnastykę dla dzieci na http://babykontakt.dk/, zapłaciłam i dostałam mail potwierdzający. Kilka dni temu zobaczyłam na ich stronie, że firma została zamknięta. Na stronie widnieje informacja:
--- Cytuj (zaznaczone) ---*Da Babykontakt ApS d. 25.2.2013 er lukket ned er vores hjemmeside, facebook samt blog også lukket ned. Samtlige e-mail adresser, telefon numre til alle i teamet er lukket ned, i bedes respektere at ansatte og teamet bag, ikke længere er en ansat ved Babykontakt ApS. Skulle nogen være kommet i økonomisk klemme ved Babykontakt kan mail sendes til info@babykontakt.dk
--- Koniec cytatu ---
Napisałam na podany mail i dostałam automatyczną wiadomość o treści:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Tak for din henvendelse;
Da virksomheden er lukket, er det ikke længere muligt at træffe nogen ved Babykontakt ApS.
Skulle du have nået udstående ved Babykontakt ApS vil det være muligt at indgå en konkursbegæring.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem do końca pewna czy dobrze rozumiem. Oznacza to, że firma została zamknięta i ogłosiła upadłość? Jeśli tak to czy może orientujecie się jak wyglądają sprawy w wypadku upadłości firmy? Może moglibyście mi poradzić co można zrobić w takiej sytuacji.
Pozdrawiam Anna
Nawigacja
Idź do wersji pełnej