Ogólne > Hydepark

bol zatok :(

<< < (3/16) > >>

movicol:

--- Cytat: Jomir w 13 Mar 2013, 12:45:34 ---NIe jest powiedziane, ze antybiotyk zadziala po 4 dobach, czasem trzeba troche wiecej czasu. Radzilabym po pierwsze nie przerywac bez kontaktu z lekarzem.
Zadzwon i umow sie na wizyte, niech lekarz zdecyduje, czy ewentualnie nie zwiekszyc dawki, albo zmienic antybiotyk.

CO do zaleconego powyzej leku. NIe znam, nie wypowiadam sie. Jednak jezeli zaczniesz go brac, to nie przerywaj antybityku. Usuwanie wydzieliny, a antybiotyk to dwie rozne sprawy.

--- Koniec cytatu ---
biore primicillin 800 mg 3 razy dziennie ,nie wiem czy da sie to zwiekszyc ,wolalbym zmiane na inny antybiotyk ,bo jeszcze troche i ten bol mnie do grobu wpedzi :(

Jomir:

--- Cytat: movicol w 13 Mar 2013, 12:59:37 --- biore primicillin 800 mg 3 razy dziennie ,nie wiem czy da sie to zwiekszyc ,wolalbym zmiane na inny antybiotyk ,bo jeszcze troche i ten bol mnie do grobu wpedzi :(

--- Koniec cytatu ---
Wszytsko sie da :)
Ale czasem trzeba zmienic na antybiotyk o szerszym spectrum dzialania. Lekarze zawsze zaczynaja od czegos slabszego, by byla mozliwa zmiana w razie potrzeby.
ZDROWKA!

silk:
Polecam: http://www.aptekaslonik.pl/advanced_search.php?find=sinupret&x=30&y=11
Idzie 3-4 dni i sa niskie koszty przesylki. Miejsce sprawdzone i wyprobowane :)

Roxi903:
movicol  mialam ten sam problem co ty,bol okropny :( Polecam Zymelin naprawde skuteczny, mnie ustapil bol  po 2 dniach

ayme:
Kup Urtepensil w Matasie  kapsulki ziolowe na bazie echinacei i innych ziol, jest to naturalna "penicylina",pomaga na wiele stanow zapalnych .Zrob sobie inhalacje z kropli mietowego jakby olejku -japansk pebermynte -bardzo pomaga i odtyka nos.z Polski  warto kupic  A -katar tabletki .No i w Dani, droga mlodziezy nauczylam sie chodzic w czapce od wrzesnia do maja  ;D ;Dto pomaga najbardziej ::)zauwazylam ze w Kopenhadze duzo osob chodzi w czapkach , natomiast na wsiach i malych miastach wszyscy bez czapek, ciekawe dlaczego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej