Ogólne > Hydepark

bol zatok :(

<< < (5/16) > >>

Jomir:

--- Cytat: zpatentem w 13 Mar 2013, 17:42:47 ---Nie masz teraz wyjscia; albo poloz sie w lazarecie maloczarnej albo kup szafe na wszystkie polecone zdrowotne barabuly ;D
Jezeli lekarz ci nie pomoze to nie wspominajac mu (
bo sie obrazi) zadzwon do Dominiki Drozdziewicz ktora jest laryngologiem na nørrebrogade 116 w kbh tel. 3537778

--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze jedna opcja :)
Kup sobie cos na przeczyszczenie. Wez poczworna dawke i  oczyscisz jelita i zatoki za jednym zamachem  ;D ;D ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: zpatentem w 13 Mar 2013, 17:42:47 ---Nie masz teraz wyjscia; albo poloz sie w lazarecie maloczarnej albo kup szafe na wszystkie polecone zdrowotne barabuly ;D
Jezeli lekarz ci nie pomoze to nie wspominajac mu (
bo sie obrazi) zadzwon do Dominiki Drozdziewicz ktora jest laryngologiem na nørrebrogade 116 w kbh tel. 3537778

--- Koniec cytatu ---

Mój drogi ! Ależ ja nic innego nie piszę tylko to co sama od lekarzy usłyszałam, a resztę doczytałam !  :)

p.s."Gdzieżeś to bywał czarny baranie ?..." znasz tą piosenkę ?  ;) :D :D :D

zpatentem:
MC,
Nie znam twojego muzycznego repertuaru, niestety. Wiem tylko, ze jestes wybitna i znana tutaj znachorka, ktora pewnie jeszcze nikomu nie zaszkodzila jak i nikomu, podejrzewam, zycia nie uratowala  >:(

@ae@:
...Jest jeszcze jedna opcja :)
Kup sobie cos na przeczyszczenie. Wez poczworna dawke i  oczyscisz jelita i zatoki za jednym zamachem  ;D ;D ;D...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

I zakonczyc poczwórnym romtoddy  ;D

1941:
Jak wszystkie metody zawioda, to pozostaja tylko gusła.
Albo woodoo metody, dobry bylby tez jakis indianski szaman.

Ja polecam oklady z blota. Bo jak nie pomoga to przynajmniej czlowiek szybciej do ziemi sie przyzwyczai!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej