Ogólne > Hydepark
bol zatok :(
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 15 Mar 2013, 20:17:37 ---movicol :) moi znajomi (ich córka ma problemy z zatokami) twierdzą,że najlepsze na ból zatok są okłady z soli w woreczku bądź w zawinięte jakąś chusteczkę. Sól podgrzewasz na patelni i siu do woreczka i okład na zatoki gotowy.
Podobno na krótki czas pomaga.
Zajrzyj jeszcze na tą stronkę http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3129340
--- Koniec cytatu ---
A moze tak ktos pomyslal jakie wlasciwie zatoki kogos nap...., bo moze policzkowe, policzkowo nosowe, itd. zacznijcie moze od tego. A pozniej czary mary.
Sukces do wyleczenia to najpierw wlasciwie postawiona diagnoza.
Ale wlasciwie to luszczyce tez mozna leczyc jak zwykly lupierz nie?
MalaCzarna:
--- Cytat: movicol w 13 Mar 2013, 10:08:45 ---Witam od ok 2 tyg.mam bol zatok czolowych ,bylam u lekarza dostalam antybiotyk primcillin na 7 dni i dodatkowo mam brac panodil jednak dzis mija 4 dzien zazywania leku i nie ma poprawy ,w polsce sa dostepne roznego rodzaju leki typu Sinupret ,rozrzedajace zalegajacy katar w zatokach ,chcialabym sie poradzic czy tu tez mozna kupic takie lekarstwa ,moze ktos z was mial podobny problem , dodam ze inhalacje ,plukanki ,psikania otrivinem oraz roznymi wodami nie daja poprawy :(
--- Koniec cytatu ---
Z dedykacją dla 1941 ;) :D :D :D
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 15 Mar 2013, 21:10:47 ---Z dedykacją dla 1941 ;) :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Moze to czolowo-oczne? Podobne objawy, za dedykacje serdeczne dzieki, poprosze wiecej.
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 15 Mar 2013, 21:33:17 ---Moze to czolowo-oczne? Podobne objawy, za dedykacje serdeczne dzieki, poprosze wiecej.
--- Koniec cytatu ---
Chłopie chodzi o to aby usunąć flegmę która powoduje przykre dolegliwości .
A z zatok niestety najtrudniej jest usunąć wydzielinę !
Lekarz mógł zrobić zdjęcie rtg aby dowiedzieć się co się tam "ciekawego" dzieje i podjąć ew.kroki, ale tego nie zrobił.
Więc próbuję pomóc jak mogę,a mam do dyspozycji znajomych ktorzy przechodzili mękę krzyżową z córką i internet
(drogę którą mogę info przekazać) Movicol cierpi już 2 tyg.-doczytałeś to ?
p.s. więcej dedykacji nie będzie ;) :D
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 15 Mar 2013, 21:53:32 ---Chłopie chodzi o to aby usunąć flegmę która powoduje przykre dolegliwości .
A z zatok niestety najtrudniej jest usunąć wydzielinę !
Lekarz mógł zrobić zdjęcie rtg aby dowiedzieć się co się tam "ciekawego" dzieje i podjąć ew.kroki, ale tego nie zrobił.
Więc próbuję pomóc jak mogę,a mam do dyspozycji znajomych ktorzy przechodzili mękę krzyżową z córką i internet
(drogę którą mogę info przekazać) Movicol cierpi już 2 tyg.-doczytałeś to ?
p.s. więcej dedykacji nie będzie ;) :D
--- Koniec cytatu ---
A tam, mnie jak zab bolal to wyrwalem.
A to Ci co byli u lekarza to nie wiedza, ze aby zdiagnozwac zatoki to trzeba rtg i nalegac na to u konowalekarza?
Kurcze raptem rozeznanie sytuacji odjelo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej