Ogólne > Hydepark
bol zatok :(
vordingborg:
UF :(
MalaCzarna:
Jomir masz rację badania można zrobić różne aby prawidłowo zdiagnozować, a nie grać w zgaduj zgadula ...
"a może to się dzieje w zatokach ,a może tamto ,popróbujemy lekarstwa na pacjencie ;) może któreś zadziała?"
Sama nigdy nie zgadzam się na eksperymenty ,mój organizm to moja świątynia i należy ją szanować,
a ona pozwoli mi dłuuugo żyć!
Ja miałam rtg zatok ,córka moich znajomych też...tyle w temacie.
ALE...
Nie będę się spierała jakie badania winne być wykonane ,wiem że badania to podstawa trafnej diagnozy.
Dziewczyna cierpi już ponad 2 tygodnie i chyba ma prawo do uczciwej diagnozy ?
To jest cywilizowane postępowanie (użyłam słowa cywilizowane ,bo je lubisz ;))
miłego weekendu!
Jomir:
"Chroniczne" - nie oznacza chorowania od dwoch tygodni.
Dziewczyna byc moze cierpi od dwoch tygodni, ale z tego co pamietam jest leczona od tygodnia, wiec wyluzj.
Antybiotyk to nie cudowne lekarstwo, ktore ozdrawia po pierwszej dawce.
Diagnoza jest postawiona, trzeba jedynie czasu, by leki zaczely dzialac, ewentualnie trzeba leki dopasowac, wiec nie rozumiem Twojego pojecia "uczicwa diagnoza".
To, ze Ty, Twoj wujek, Twoja ciotko-babcia tak mieli, nie znaczy, ze tak inni musza miec.
MalaCzarna:
--- Cytat: ayme w 15 Mar 2013, 23:07:46 ---Zasada nr 1 w Dani po ponad 20 latach pobytu -Antybiotyk z Polski(o szerokim spektrum)w apteczce na czarna godzine(Amoksycylina, Rovamycyna,lub Doxycyclina)oraz Furagin dla kobiet (jest bez recepty w Polsce )na pecherz.
A teraz mozecie na mnie napadac i krzyczec -jest mi to obojetne :P :P
--- Koniec cytatu ---
Strzał w dziesiątkę - chociaż sama jestem przeciwnikiem antybiotyków ale bactrim i doxy na wszelki wypadek zawsze mam ,nooo i wór różnych ziół, nalewek ziołowych bla bla bla
MalaCzarna:
Jomir czepiasz się słów ;) :D ja wyjaśniłam skąd wziął się u mnie pomysł rtg i tylko tyle...
A napisałam że badania jakiekolwiek powinne być do trafnej diagnozy ,napisałam też że jestem przeciwna eksperymentom na pacjencie Koniec ,Kropka .Bądź uprzejma własciwie rozumieć co napisałam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej