Ogólne > Hydepark

Rodzina w potrzasku

<< < (23/34) > >>

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 21 Kwi 2013, 21:50:12 ---Myszko, my Polki, wszystko zniesiemy :). No nie ;)?

--- Koniec cytatu ---
och my dunskie Polki

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Kwi 2013, 23:05:30 ---och my dunskie Polki

--- Koniec cytatu ---
dzizes, jak to brzmi :o!

myszka0807:
Kiedys w sklepie stalo za mna w kolejce do kasy trzech POLAKOW i osłupiałam jak uslyszalam jak jeden do drugiego z wielkim zachwytem powiedzial,,MY TO JUZ JAK DUNCZYKI BO POLACIMY TAKIE PODATKI JAK ONI,,myslalam ze pekne ze smiechu .ale przemilczalam to  ;D

happybeti:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Kwi 2013, 23:24:25 ---Kiedys w sklepie stalo za mna w kolejce do kasy trzech POLAKOW i osłupiałam jak uslyszalam jak jeden do drugiego z wielkim zachwytem powiedzial,,MY TO JUZ JAK DUNCZYKI BO POLACIMY TAKIE PODATKI JAK ONI,,myslalam ze pekne ze smiechu .ale przemilczalam to  ;D

--- Koniec cytatu ---
Myszko, dooobre  ;D ;D ;D
Przypomniało mi się, jak M. opowiadał o jakimś swoim znajomym, który do Niemiec wyjechał, do pracy.No i wrócił po dwóch tygodniach na chwilę do domu i wszystko było "U was, w Polsce, to wszystko takie do niczego, a U NAS , w Niemczech..."  ::) ;D ;D ;D.

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Kwi 2013, 23:24:25 ---Kiedys w sklepie stalo za mna w kolejce do kasy trzech POLAKOW i osłupiałam jak uslyszalam jak jeden do drugiego z wielkim zachwytem powiedzial,,MY TO JUZ JAK DUNCZYKI BO POLACIMY TAKIE PODATKI JAK ONI,,myslalam ze pekne ze smiechu .ale przemilczalam to  ;D

--- Koniec cytatu ---
hehehehe, jakies kompleksy , czy co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej