Ogólne > Hydepark

Rodzina w potrzasku

<< < (14/34) > >>

1941:
No widzisz Myszka, jak kolejny raz dowiedziono tu na forum, ze aby pisac wcale nie trzeba (umiec?) czytac.

myszka0807:
Ok ale zacznijmy od dupy strony komu die w tyłkach poprzewracalo?

1941:
Mysle, ze to pokoleniowe problemy.

happybeti:

--- Cytat: kasiarafal w 19 Kwi 2013, 13:47:16 ---
wooow miesiąc!!!!! gratuluje sukcesu!!!! :)))))) jak i wiedzy :)))))))))))) a najbardziej to gratuluję kultury osobistej :))) witajcie Polacy w Danii....... :) nie dziwię  sie , że Duńczycy tępią m.in. Polaków... wstyd mi czasami sie przyznać, że jesteśmy polską rodziną... domyślam się , że polskie rodziny, mieszkające tu, żyjące i normalnie pracujące, podzielą moje zdanie, że przez takich cwaniaków wpadających tu od czasu do czasu zarobić grosza przez Vikar na pl blachach i uważających , że przechytrzyli wszystkich, my dużo tracimy i nierzadko mamy problemy chociażby w tutejszych urzędach. A skoro już tu jesteście to zachowujcie sie jak należy, bo nikt nie ma zamiaru wstydzić sie za was.....

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D
Nooo, "błysnęła" dziewczyna  ;D ;D ;D

1941:
HB ale przynajmniej dziewcze Wam oczy otworzyla, jakiego to typa macie na forum.
Kurde jak nie chcecie to ja moze sam jej podziekuje???????? Ciekawe czy korepetycji, no z tej, kultury ona udziela (zapisac sie czy jak? moze to jakie lobby)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej