Ogólne > Hydepark

do tych, ktorzy sa na a-kasse

<< < (9/9)

aqua1:
Mam rozumieć że jedynym dokumentem chroniącym przed słowami "Til Polen..." jest stały pobyt ??

aisak:

--- Cytat: aqua1 w 21 Cze 2013, 12:17:42 ---Mam rozumieć że jedynym dokumentem chroniącym przed słowami "Til Polen..." jest stały pobyt ??

--- Koniec cytatu ---
Dokumentem nie zamkniesz nikomu ust. Cham pozostanie chamem, nawet jesli pomachasz mu przed nosem listem zelaznym JKMosci milosciwie nam tu WSZYSTKIM panujacej ;)

Mysle, ze lepiej chroni uczciwa praca i nie przejmowanie sie opinia burakow i ziemniakow w walonkach 8) :D

1941:

--- Cytat: Iwcia w 21 Cze 2013, 12:00:04 ---Tak masz rację , to szef . Ale na pewno nie jest to złośliwa pomyłka , pracuję w firmie gdzie jednak stawiają na pracowitość , dokładność i brak kłopotów właśnie z Polakami . I jeszcze nigdy , a pracuję już 4 lata , nie usłyszeliśmy nic dla nas obrazliwego . Oni wiedzą doskonale , że mogą liczyć na nasze ,, zdolności,, , a my jeszcze jakoś nie przejechaliśmy się na nich .

--- Koniec cytatu ---

A moze zbyt mało wiesz i w takim przypadku jasne, ze wydaje Ci sie, ze wszystko jest ok?  ;)
Zartowałem!  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej