Ogólne > Kultura
Czego zyczyc sobie na påske?
aisak:
--- Cytat: 1941 w 24 Mar 2013, 20:11:04 ---To teraz przetlumacz to wszystko po polsku.
--- Koniec cytatu ---
WIEDZIALAM ;D ;D ;D. A do nauki to nie laska ;) ;D ;D ;D ?
1941:
--- Cytat: aisak w 24 Mar 2013, 20:39:53 --- WIEDZIALAM ;D ;D ;D. A do nauki to nie laska ;) ;D ;D ;D ?
--- Koniec cytatu ---
Litosci, jeszcze slaski? A gdzie ja korepetytorow znajde? Za duzo tych jezykow a teraz jeszcze bede zajety. Otoz Pani w jobie chyba mnie b.lubi bo jak bylem ostatnio(jestem na zwolnieniu lekarskim) to powiedziala, ze kontrakt moj wygasa 30.04 i cos takiego, pojdz dziecie ja Cie uczyc kaze, i cos tam dodala jakby VUC czy cos takiego. Wiec chyba bede troche zajety jesli chodzi o slaski.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 24 Mar 2013, 20:44:44 ---Litosci, jeszcze slaski? A gdzie ja korepetytorow znajde? Za duzo tych jezykow a teraz jeszcze bede zajety. Otoz Pani w jobie chyba mnie b.lubi bo jak bylem ostatnio(jestem na zwolnieniu lekarskim) to powiedziala, ze kontrakt moj wygasa 30.04 i cos takiego, pojdz dziecie ja Cie uczyc kaze, i cos tam dodala jakby VUC czy cos takiego. Wiec chyba bede troche zajety jesli chodzi o slaski.
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, to gratulacje, naprawde :). I zazdraszczam >:( ;D.
Ucz sie ucz, bo wiesz.... nauka to potegi klucz, jak sie bedziesz duzo uczyl, to zostaniesz.... klucznikiem :P
1941:
--- Cytat: aisak w 24 Mar 2013, 21:01:03 ---Hehehe, to gratulacje, naprawde :). I zazdraszczam >:( ;D.
Ucz sie ucz, bo wiesz.... nauka to potegi klucz, jak sie bedziesz duzo uczyl, to zostaniesz.... klucznikiem :P
--- Koniec cytatu ---
Juz bylem, za duzo Kærgården_
aisak:
--- Cytat: 1941 w 24 Mar 2013, 21:02:32 ---Juz bylem, za duzo Kærgården_
--- Koniec cytatu ---
Zonk 8). Ja nikomu i nic nie smaruje :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej