Regionalne > Odense

Dobre mięso

<< < (2/2)

piotrkaczmarek01:
Półtusza w Dani jest bardzo droga, kupuje zazwyczaj zwykłe mięso wychodzi mnie o wiele taniej.

ksiazecph:
warto potrudzic sie i samemu poszukac na necie

http://dyssegaarden.com/gaardbutik/koed/frilandsgrise/?gclid=CM3X5ez-9MECFQWQcgodTlMA8A

http://www.onsildslagtehus.dk/bestilling/svinekod.html

http://www.skovlygrisen.dk/vis_forsiden/

http://denstolteslagter.dk/dansk-halv-gris

http://www.perlens-charolais.dk/19536855

http://www.hedekjerslund-frilandsgris.dk/56659486

http://www.kødtildøren.dk/svinekod/12-gris-finparteret?gclid=CKGMkZeC9cECFaXbcgodjbAAaA

http://www.vandmoellen.dk/dansk/koedsalg.htm

https://www.bilka.dk/medias/sys_master/images/9094381961246/Uge44_2014_annonce_3_pdf.pdf


itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej