Regionalne > Odense
Dobre mięso
piotrkaczmarek01:
Półtusza w Dani jest bardzo droga, kupuje zazwyczaj zwykłe mięso wychodzi mnie o wiele taniej.
ksiazecph:
warto potrudzic sie i samemu poszukac na necie
http://dyssegaarden.com/gaardbutik/koed/frilandsgrise/?gclid=CM3X5ez-9MECFQWQcgodTlMA8A
http://www.onsildslagtehus.dk/bestilling/svinekod.html
http://www.skovlygrisen.dk/vis_forsiden/
http://denstolteslagter.dk/dansk-halv-gris
http://www.perlens-charolais.dk/19536855
http://www.hedekjerslund-frilandsgris.dk/56659486
http://www.kødtildøren.dk/svinekod/12-gris-finparteret?gclid=CKGMkZeC9cECFaXbcgodjbAAaA
http://www.vandmoellen.dk/dansk/koedsalg.htm
https://www.bilka.dk/medias/sys_master/images/9094381961246/Uge44_2014_annonce_3_pdf.pdf
itd.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej