Regionalne > Århus, Aalborg ...

jazda po alkocholu

<< < (2/10) > >>

1941:

--- Cytat: bikerboy w 23 Mar 2013, 20:39:21 ---Pijaczku 0,5 promila na maxa... powyzej ......podaj ci godzinke i jestes zaaresztowany :-).....

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego pijaczku, moze rzecz dotyczy jakiegos kolegi?
Ponadto granice w Danii kazdy zna, pytanie bylo o wskazania! co bezposrednio wiaze sie z dolegliwoscia, ze kary nie ulega watpliwosci.

pawlo ol:
nie wiem jak długo czeka się na wyniki z krwi , alkomatem nie sprawdzali

1941:

--- Cytat: pawlo ol w 23 Mar 2013, 21:04:47 ---nie wiem jak długo czeka się na wyniki z krwi , alkomatem nie sprawdzali

--- Koniec cytatu ---

Ok. miesiaca. Jezeli to byla tylko jazda, to ok. 10.000 dkk, nie wiem jak to jest obecnie ale uzalezniony wymiar jest od wartosci wskazania, i lejce nie mniej niz 3 latka. Tak usredniajac znane przypadki. W ekstremalnych moga dojsc prace spolecznie uzyteczne dodatkowo.
Weolo na pewno nie jest i powodu do dumy tez nie ma. Lejce pewnie zostana odeslane do Polski i tam egzaminik czeka, po alkoholu ciezko zdawlany obecnie.

anetta:
takim to powinni prafko zabierac i taka kare wlepic ze odechcialoby im sie wsiadac za kolko po pijaku.brak rozumu,niewinnych ludzi moga zabic a pijak przezyje.nienawidze takich ludzi i niezal mi ich jak najgorsze kary dla takich moze by ssie wtedy czegos nauczyli

pawlo ol:
w polsce też zabierają na trzy lata

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej