Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (23/35) > >>

1941:

--- Cytat: nadusiaa w 25 Kwi 2013, 21:38:15 ---u mojej corki w szkole 2 maja mamy spotkanie co robic dalej,itp-i strajk nadal trwa a mowili w radiu ze do szkoly ida

--- Koniec cytatu ---

Ta akcja zawieszona jest zdaje sie tylko wzgledem egzaminow.

aisak:
Ja juz zbaranialam.... Przygladam sie temu zjawisku przyznam, ze nic nie rozumiem. Albo, ze z dnia na dzien coraz mniej... Okazuje sie, ze polskie strajki nauczycieli to byl pikus w porownaniu. Tydzien pogotowia strajkowego i 1-2 dni strajku, hehehe. I jeszcze przekonanie, ze robi sie wielka krzywde dzieciom, bo tyle stracily nie chodzac do szkoly ::).

Ale to co sie dzieje w Danii, zaskakuje mnie coraz bardziej ....

1941:

--- Cytat: aisak w 25 Kwi 2013, 21:59:50 ---Ja juz zbaranialam.... Przygladam sie temu zjawisku przyznam, ze nic nie rozumiem. Albo, ze z dnia na dzien coraz mniej... Okazuje sie, ze polskie strajki nauczycieli to byl pikus w porownaniu. Tydzien pogotowia strajkowego i 1-2 dni strajku, hehehe. I jeszcze przekonanie, ze robi sie wielka krzywde dzieciom, bo tyle stracily nie chodzac do szkoly ::).

Ale to co sie dzieje w Danii, zaskakuje mnie coraz bardziej ....

--- Koniec cytatu ---

Mlodes dziecko jeszcze, to masz prawo byc zdziwiona (ach ta mlodosc!).

aisak:

--- Cytat: 1941 w 25 Kwi 2013, 22:12:40 ---Mlodes dziecko jeszcze, to masz prawo byc zdziwiona (ach ta mlodosc!).

--- Koniec cytatu ---
:o ;D

1941:

--- Cytat: waruiny w 25 Kwi 2013, 21:49:00 ---Ten lockout przejdzie do historii Europy. Brawo Duńskie władze. Trzeba mieć jaja, żeby tak zrobić.

--- Koniec cytatu ---

Myslisz ze Helle ma jaja?????????? :o :o :o W zasadzie w polskim parlamencie........ no ale tu rzad, a co tam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej