Ogólne > Edukacja
Strajk w szkołach
1941:
--- Cytat: nadusiaa w 25 Kwi 2013, 21:38:15 ---u mojej corki w szkole 2 maja mamy spotkanie co robic dalej,itp-i strajk nadal trwa a mowili w radiu ze do szkoly ida
--- Koniec cytatu ---
Ta akcja zawieszona jest zdaje sie tylko wzgledem egzaminow.
aisak:
Ja juz zbaranialam.... Przygladam sie temu zjawisku przyznam, ze nic nie rozumiem. Albo, ze z dnia na dzien coraz mniej... Okazuje sie, ze polskie strajki nauczycieli to byl pikus w porownaniu. Tydzien pogotowia strajkowego i 1-2 dni strajku, hehehe. I jeszcze przekonanie, ze robi sie wielka krzywde dzieciom, bo tyle stracily nie chodzac do szkoly ::).
Ale to co sie dzieje w Danii, zaskakuje mnie coraz bardziej ....
1941:
--- Cytat: aisak w 25 Kwi 2013, 21:59:50 ---Ja juz zbaranialam.... Przygladam sie temu zjawisku przyznam, ze nic nie rozumiem. Albo, ze z dnia na dzien coraz mniej... Okazuje sie, ze polskie strajki nauczycieli to byl pikus w porownaniu. Tydzien pogotowia strajkowego i 1-2 dni strajku, hehehe. I jeszcze przekonanie, ze robi sie wielka krzywde dzieciom, bo tyle stracily nie chodzac do szkoly ::).
Ale to co sie dzieje w Danii, zaskakuje mnie coraz bardziej ....
--- Koniec cytatu ---
Mlodes dziecko jeszcze, to masz prawo byc zdziwiona (ach ta mlodosc!).
aisak:
--- Cytat: 1941 w 25 Kwi 2013, 22:12:40 ---Mlodes dziecko jeszcze, to masz prawo byc zdziwiona (ach ta mlodosc!).
--- Koniec cytatu ---
:o ;D
1941:
--- Cytat: waruiny w 25 Kwi 2013, 21:49:00 ---Ten lockout przejdzie do historii Europy. Brawo Duńskie władze. Trzeba mieć jaja, żeby tak zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Myslisz ze Helle ma jaja?????????? :o :o :o W zasadzie w polskim parlamencie........ no ale tu rzad, a co tam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej