Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (13/35) > >>

aisak:

--- Cytat: Jomir w 25 Mar 2013, 22:16:53 ---Trzeba bylo zaczac od poczatku watku, tam bylo nieco merytorycznej dyskusji.
Niestety, niewiele osob mialo cokolwiek do powiedzenia, a osobiscie nie lubie klepac wkolko o tym samym.
Najwiecej mozna sie dowiedziec z telewizji lub radia, ale tam tez juz tylko o tym czy doszli do porozumienia czy nie.
Glowne debaty odbywaly sie miesiac dwa temu.
Krotko mowiac, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.
Aczkolwiek moim zdaniem mowienie o reformie szkolnictwa, nie opiera sie jedynie na tym, ze rzad chce zaoszczedzic.
Od miesiecy mowilo sie o fatalnych wynikach nauczania w roznych szkolach. BYly publikowane statystki itp.
Generalnie jedynie w jakichs 10% procent szkol w Danii dzieje sie dobrze, w wiekszosci sytuacja jest tragiczna.
Dzieki bogu, moja wies w pozytywnych czolowkach :)

--- Koniec cytatu ---
Jomir mnie martwi fakt, zeby w przyszlosci polskie babcie nie zaginaly swoich dunskich wnukow, bo to bedzie prawdziwa zenua ::),wiec kolejny raz cztery kopyta TAK za reforma!

1941:

--- Cytat: aisak w 25 Mar 2013, 22:22:11 ---Jomir mnie martwi fakt, zeby w przyszlosci polskie babcie nie zaginaly swoich dunskich wnukow, bo to bedzie prawdziwa zenua ::),wiec kolejny raz cztery kopyta TAK za reforma!

--- Koniec cytatu ---

Aisak, a przynajmniej znasz Ty zalozenia tej reformy? Bo lekkie zwiekszenie godzin, bez roszerzenia sposobow nauczania i materialu, co ta reforma wniesie?
Pewnie wiele sie zmieni, zeby bylo po staremu.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 25 Mar 2013, 22:27:40 ---Aisak, a przynajmniej znasz Ty zalozenia tej reformy? Bo lekkie zwiekszenie godzin, bez roszerzenia sposobow nauczania i materialu, co ta reforma wniesie?
Pewnie wiele sie zmieni, zeby bylo po staremu.

--- Koniec cytatu ---
Nie no skad, tak se pisze, bo sie nudze, a sztrykowac juz mi sie nie chce ::) :P

1941:

--- Cytat: aisak w 26 Mar 2013, 14:57:04 ---Nie no skad, tak se pisze, bo sie nudze, a sztrykowac juz mi sie nie chce ::) :P

--- Koniec cytatu ---
A tak po ludzku  -  sztrykowac  -?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 26 Mar 2013, 15:05:19 ---A tak po ludzku  -  sztrykowac  -?

--- Koniec cytatu ---
To jest po LUDZKU ::) ::) ::) ;) ;D!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej