Ogólne > Przepisy Kuchni Polskiej

Podstawa tradycyjnej polskiej kuchni...

<< < (3/6) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 08 Kwi 2013, 19:36:52 ---Kurcze i to mi sie wlasnie nie podoba. Bron w domu, my house is my castle, itp, itd. Ja holduje zasadzie: Gosc w dom , Bog w dom :)
A kazda przesada moze skonczyc sie jak u Pistoriusa...

--- Koniec cytatu ---

Mam na mysli strzelectwo sportowe (wiatrowki).
A ja glupi myslalem, ze mam doczynienia z dorosla i odpowiedzialna osoba............teraz rozumiem achaaaaa.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 19:39:14 ---Mam na mysli strzelectwo sportowe (wiatrowki).
A ja glupi myslalem, ze mam doczynienia z dorosla i odpowiedzialna osoba............teraz rozumiem achaaaaa.

--- Koniec cytatu ---
Zonk 8)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 19:39:14 ---Mam na mysli strzelectwo sportowe (wiatrowki).

--- Koniec cytatu ---
To sie zdecyduj: albo pozwolenie na bron, albo wiatrowka. Chyba, ze...nadal nie rozumiesz ;D

1941:

--- Cytat: aisak w 08 Kwi 2013, 19:55:27 ---To sie zdecyduj: albo pozwolenie na bron, albo wiatrowka. Chyba, ze...nadal nie rozumiesz ;D

--- Koniec cytatu ---

W Danii na wiatrowki z napedem gazowym i te powyzej 4,5 mm potrzebne jest zezwolenie, czego jeszcze nie rozumiesz?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 20:23:02 ---W Danii na wiatrowki z napedem gazowym i te powyzej 4,5 mm potrzebne jest zezwolenie, czego jeszcze nie rozumiesz?

--- Koniec cytatu ---
na armaty tez, bo nie rozumiem ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej