Ogólne > Hydepark

Danish dream

<< < (6/11) > >>

Jomir:

--- Cytat: newbie12 w 10 Kwi 2013, 23:25:15 ---Nie wiem skad masz taka informacje, chyba ze przepisy sie zmienily a ja nic o tym nie wiem.
3 lata licza sie od rozpoczecia nauki i jesli masz rozpoczety modul to nikt Cie z niego nie wyrzuci tylko dlatego, ze czas Ci minal.

--- Koniec cytatu ---

Ano zmienily sie. Jakies 3 lata temu.
Z modulu nie wyrzuca, pozwola dokonczyc. Szkoly juz nie.
Moje wlasne, prywatne dziecko to przerabialo ze 2 lata temu. Kommune nagle "odkryla", ze moje dziecko jest w Danii dluzej niz 3 lata i dostalo piekny liscik od nich, ze owszem modul moze dokonczyc, ale szkoly juz nie ;D

I w sumie dobrze, bo dziecie sie zmobilzowalo i zamiast PD3, zdalo mature z dunskiego w VUC (i to na poziomie A - dla Dunczykow :) )

Przepisy zmieniono, bo zbyt wielu obcokrajowcow ociagalo sie z rozpoczeciem nauki.

ayme:
pewnie ze sie ociagali delikatnie mowiac niektorzy na basis 1 ,10 lat chodzili! ;D
pisalam o tych magistrach co mieli dwie lewe rece do kazdej  roboty,pewnie ze wiekszosc ludzi zdaje sobie sprawe ze jak jest taka praca to trzeba to zrobic i nie marudzic, nie patrzac na wczesniejsze wyksztalcenie.Ale wtedy niektorzy  obcokrajowcy rozpuszczeni przez system, mowili jak "dovne Robert", ze oni smieciowych prac sie nie  tykaja i czekali na prace w biurze , siedzac na socjalu. ;D

aisak:

--- Cytat: newbie12 w 10 Kwi 2013, 23:25:15 ---Nie wiem skad masz taka informacje, chyba ze przepisy sie zmienily a ja nic o tym nie wiem.
3 lata licza sie od rozpoczecia nauki i jesli masz rozpoczety modul to nikt Cie z niego nie wyrzuci tylko dlatego, ze czas Ci minal.

--- Koniec cytatu ---
Nie powiem Ci, tajemnica panstwowa  8).
Przeczytaj powyzej, co Jomir napisala...

aisak:

--- Cytat: kayutek w 10 Kwi 2013, 19:46:51 ---Sama wiem  8)
I nie mierze wszystkich jedna miara, bo sie nie da.
Dla jednego sukcesem bedzie sosu, dla kogos innego akademia medyczna. Ale zeby jedno badz drugie osiagnac trzeba cos z siebie dac :) 
I dalej sie bede upierac, ze i jezyk, (ewentualnie) szkola i troche sily przebicia i troche samozaparcia i oczywiscie lut szczescia otwiera wiele mozliwosci.

--- Koniec cytatu ---
Tjaaaa, szczegolnie z tym lutem, ale wielkim lutem sie zgadzam.
Z reszta nie 8)

aisak:

--- Cytat: waruiny w 10 Kwi 2013, 23:46:18 ---A ja mam Was za elite Polski w Danii. Pomyliłem się. Przepraszam

--- Koniec cytatu ---
hehehehehhehe, nie przepraszaj, zgadza sie. Jestesmy ELYTA, co sie zowie ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej