Ogólne > Rodzina ...
renta w danii
1941:
--- Cytat: varszafiak w 16 Kwi 2013, 10:26:20 ---Polowe tych objawow to mam czesto w niedziele rano.
--- Koniec cytatu ---
I powiesz jeszcze, ze czujesz sie swietnie i nie jestes wykonczony?
aisak:
--- Cytat: andrejos w 16 Kwi 2013, 13:34:27 --- Szkoda ze czegos innego nie wyjeli ci z ust ;)
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: varszafiak w 16 Kwi 2013, 10:26:20 ---Polowe tych objawow to mam czesto w niedziele rano.
--- Koniec cytatu ---
Kurcze, varszafiak, no madry zwykle z Ciebie gosc, ale teraz tos sie popisal jak prawdziwy buc ze stolicy :-\. Bez urazy.
Depresja to naprawde powazna choroba. Mialam mozliwosc przez rok przebywania z czlowiekiem, ktorego depresja ma podloze genetyczne. To masakra, uwierz mi. Dla niego i dla otocznia.... Robienie sobie jaj na ten temat, to tak samo jak robienie sobie jak z chorych na raka. Podobna sytuacja, i jedno i drugie mozna zaleczyc, i jedno i drugie moze zakonczyc sie smiercia...
To co? Robimy dla rownowagi jaja z chorujacych na nowotwory?
1941:
--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 16:57:22 --- Kurcze, varszafiak, no madry zwykle z Ciebie gosc, ale teraz tos sie popisal jak prawdziwy buc ze stolicy :-\. Bez urazy.
Depresja to naprawde powazna choroba. Mialam mozliwosc przez rok przebywania z czlowiekiem, ktorego depresja ma podloze genetyczne. To masakra, uwierz mi. Dla niego i dla otocznia.... Robienie sobie jaj na ten temat, to tak samo jak robienie sobie jak z chorych na raka. Podobna sytuacja, i jedno i drugie mozna zaleczyc, i jedno i drugie moze zakonczyc sie smiercia...
To co? Robimy dla rownowagi jaja z chorujacych na nowotwory?
--- Koniec cytatu ---
Przychodzi baba do lekarza i mowi, ze u jej kolezanki lekarze znalezli nowy otwor to i ona by chciala.
Tylko Panie Doktorze, nie na czole, bo mi maz jajami oczy powybija!
aisak:
--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 17:29:18 ---Przychodzi baba do lekarza i mowi, ze u jej kolezanki lekarze znalezli nowy otwor to i ona by chciala.
Tylko Panie Doktorze, nie na czole, bo mi maz jajami oczy powybija!
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej