Ogólne > Hydepark
Wniosek o pobyt stały, który wybrać?
vordingborg:
--- Cytat: psychopata w 08 Cze 2013, 14:21:38 ---Nic, oczywiscie, spotykam tu takich, co 20 lat na stalym pobycie i po dunsku ledwo dukaja, Ty zapewne tez z tej frakcji.
--- Koniec cytatu ---
Stały dostałem w ubiegłym roku po 5 latach pobytu :) W przeciwieństwie do ciebie doczytałem ze zrozumieniem, nie zasypując urzędników stertą nikomu niepotrzebnych zaświadczeń.
O wprowadzaniu w błąd i kole do roweru nie wspomnę ;D
1941:
--- Cytat: vordingborg w 08 Cze 2013, 21:17:43 --- Stały dostałem w ubiegłym roku po 5 latach pobytu :) W przeciwieństwie do ciebie doczytałem ze zrozumieniem, nie zasypując urzędników stertą nikomu niepotrzebnych zaświadczeń.
O wprowadzaniu w błąd i kole do roweru nie wspomnę ;D
--- Koniec cytatu ---
Hej! co Wy sie tak nie lubicie????
Z tego co czytam to rowne z Was chłopaki 8) Dobra bede samo kryt. -czego nie mozna powiedziec o mnie ;D
vordingborg:
No bo schizo miał słabszy dzień ::) ale już my się pogodzili (zanim zasnął oczywiście) :D
czysio:
Witam , mam takie pytanie. Jeżeli mieszka się z rodziną w Danii ale tylko jedna osoba ma przepracowane 5 lat to czy składając wniosek o pobyt stały ma ich wpisać we wniosku czy wypełnia tylko dla siebie. Informacji nie znalazłem na forum. Pozdrawiam.
Jomir:
Tylko osoba, ktora mieszka 5 lat otrzyma pobyt, pozostale dopabuse jak ich czas uplynie.
Sprobuj wpisac dzieci, moze przejdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej