Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (85/169) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 21:09:48 ---Zapomnialas dodac: a zwlaszcza gdy dluzej sa w Danii od Ciebie ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
no...., naprawde mi glupio... :-[ :-[ :-[

MALA CZARNA! CZY MI WYBACZYSZ MOJA GLUPOTE ;)???

happybeti:

--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 21:09:48 ---Zapomnialas dodac: a zwlaszcza gdy dluzej sa w Danii od Ciebie ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Ano, starość nie radość, skleroza doskwiera.
Faktycznie, jakże mogłam zapomnieć NAJWAŻNIEJSZEGO kryterium "największejracji"  ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 21:07:58 --- :o :o :o :o

Mc, umiesz CZYTAC :o :o :o? Napisalam ok....

Kurcze..., zaczynam sie Ciebie bac...

--- Koniec cytatu ---
Gdybyś czytała zauważyłabyś już wcześniej że mam dość twojego wtrącania się . (i nie tylko ja ,takie wpisy też były)
GRZECZNIE przecież ci to wyjaśniłam ! reaguj nastepnym razem od razu i będzie ok!

aisak:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:08:38 ---Zeby wrocic do tematu; miesien piwny mi przez zime urosl i chcac sie go pozbyc, wykonalem sumiennie caly program slynnej aerobowej 6 Weidera. Powiem Wam tyle, nie dziala tak, jak obiecuja i jak mozna tu i owdzie przeczytac, a ostatnie dwa tygodnie sa naprawde ciezkie do zniesienia. Wysilek niewspolmierny do efektow.

--- Koniec cytatu ---
To swietny program, rewelacyjny i skuteczny, ale... NIE DZIALA BEZ DIETY!  Polacz diete z 6 Weidera, to wtedy ujrzysz naprawde niesamowite efekty :). Dosc powiedziec, ze ja osobiscie mialam kaloryferek na brzuszku (gdzie te czasy... :'(? ), a u kobiet to wrecz zakrawa na cud (nie mam na mysli oczywiscie kulturystek i fitnessek...ze "wspomagaczami"... ::) ), zeby wyrobic kaloryfer bez wspomagania samymi cwiczeniami i dieta. A jednak :)! Mezczyznom latwiej >:( ;)!

Wiec: dietka wysokobialkowa + 6 Weidera

I bedziesz jak mlody Apollo  w lecie ;)

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 21:12:48 ---Gdybyś czytała zauważyłabyś już wcześniej że mam dość twojego wtrącania się . (i nie tylko ja ,takie wpisy też były)
GRZECZNIE przecież ci to wyjaśniłam ! reaguj nastepnym razem od razu i będzie ok!

--- Koniec cytatu ---
tak, tak....spokojnie.... :) :) :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej