Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (87/169) > >>

aarhusN:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:23:26 ---Mialem takie podejrzenia w polowie programu, ze moze z dieta zadzialaby lepiej ;) Ale drugi raz sie przez Weidera nie przeczolgam, trzeba bedzie innymi metodami.
Co do mlodego Apolla, wizja kuszaca, acz nierealna, wystarczyloby mi tyle, zeby nie wygladac na starego satyra ;)

--- Koniec cytatu ---

ale najlepsza jest systematycznosc,wytwalosc i konsekwencja.

aisak:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:23:26 ---Mialem takie podejrzenia w polowie programu, ze moze z dieta zadzialaby lepiej ;) Ale drugi raz sie przez Weidera nie przeczolgam, trzeba bedzie innymi metodami.
Co do mlodego Apolla, wizja kuszaca, acz nierealna, wystarczyloby mi tyle, zeby nie wygladac na starego satyra ;)

--- Koniec cytatu ---
To wiesz, nie namawiam :). ale w takim razie np marszobieg 4 razy w tygodniu po  godzinie i dietka wysoko-proteinowa. Obiecuje znakomite efekty rowniez :)
Deal ;)?

psychopata:
Powiedz mi jeszcze tylko, jak z zawartoscia protein w piwie ;)?

aisak:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:32:05 ---Powiedz mi jeszcze tylko, jak z zawartoscia protein w piwie ;)?

--- Koniec cytatu ---
Duza ;) ;) ;)

Wiesz, jedno dziury w calym nie uczyni. Dziala moczopednie, zawiera dobroczynne witaminy z grupy B..., zreszta, co ja bede znawce uczyla ;)

Byle konsekwencja w bieganiu i diecie. Raz w tygodniu, np na weekend mozesz sobie odpuscic diete i poszalec... lacznie z piwkiem :). To dla komfortu body and soul ;)

psychopata:
Deal ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej