Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
varszafiak:
Ćwiczenia , ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
Na dzis wykroki ;)
happybeti:
--- Cytat: czesio w 11 Maj 2013, 09:40:31 --- nie wiem co z tobą jest ( pojechany beret ) nie jesteś tu sama wszedzie zostawiasz smród komentami drażniąc ludzi
(...) - zajmij sie czymś oprócz wkurwiania ludzi bo niedługo na forum to zostaniesz sama o przepraszam jest tez tu drugi taki kwiatek zero wiedzy w temacie ale szczeknąć coś musi 30 stron tematu a do wykorzystania 1st reszta komenty z dupy - chcecie gwiazdować to do idola itp startujcie - a bym zapomniał teraz to normalne cwaniakowanie przed kompem bo w realu jest się manekinem
--- Koniec cytatu ---
No, wreszcie czesio założył swój wątek, gdzie jest sam.
Do 30 postów SAMODZIELNIE WKLEJONYCH ;D :P niewiele mu brakuje,
wreszcie będzie gwiazdą - sam u siebie, bo tu za duży tłok i na idola nie mógł się dopchac ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: czesio w 11 Maj 2013, 09:40:31 --- nie wiem co z tobą jest ( pojechany beret ) nie jesteś tu sama wszedzie zostawiasz smród komentami drażniąc ludzi
a czy ktoś kupi podróbę w dupi.....e to mam nie jestem aniołem stróżem ale ty pewnie uchronisz ludzi przed podróbami leków ubrań itp medal dla ciebie jestes zajebista - zajmij sie czymś oprócz wkurwiania ludzi bo niedługo na forum to zostaniesz sama o przepraszam jest tez tu drugi taki kwiatek zero wiedzy w temacie ale szczeknąć coś musi 30 stron tematu a do wykorzystania 1st reszta komenty z dupy - chcecie gwiazdować to do idola itp startujcie - a bym zapomniał teraz to normalne cwaniakowanie przed kompem bo w realu jest się manekinem
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, co? Nawet mi sie nie chce komentowac.... Zreszta obiecalam, a slowa zawsze dotrzymuje. Laurke sam sobie wystawiles.
Tyle w temacie. Baw sie dobrze :)
aisak:
--- Cytat: varszafiak w 11 Maj 2013, 15:38:17 ---Ćwiczenia , ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
Na dzis wykroki ;)
--- Koniec cytatu ---
Rewelacyjne cwiczenie na piekne partie ciala plci pieknej :). Dzieki :)
1941:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 17:30:41 ---Rewelacyjne cwiczenie na piekne partie ciala plci pieknej :). Dzieki :)
--- Koniec cytatu ---
No akurat ona, to tak srednio piekne te partie miala.
Chyba wole taka przeciwwage :
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej