Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
happybeti:
Ano, nie wiedziałam ;D.
chyba nikt nie przewidział tak rozbuchanej twórczości, czy raczej odtwórczości radosnej czesia ;D.
Podałam tylko nazwę kremu, bo czesio ...zapomniał. Za mała suplementacja mózgu???? 8) :P
aisak:
--- Cytat: happybeti w 12 Maj 2013, 10:25:56 ---A czesio juz u siebie 50 postów nasmarował ;D ;D ;D
Ach, gdzie on był, gdyśmy z maciejem-cieciem walczyli ;) ;D ::)
--- Koniec cytatu ---
redukowal ;) ;D
aisak:
--- Cytat: Krakers w 12 Maj 2013, 11:04:02 ---Mhm, aż w końcu ja nie wytrzymałem - szkoda mi się "chłopa" zrobiło, bo jeszcze się od internetu uzależni ;)
--- Koniec cytatu ---
Foch 8) ;D
czesio:
--- Cytat: happybeti w 12 Maj 2013, 15:54:12 ---Ano, nie wiedziałam ;D.
chyba nikt nie przewidział tak rozbuchanej twórczości, czy raczej odtwórczości radosnej czesia ;D.
Podałam tylko nazwę kremu, bo czesio ...zapomniał. Za mała suplementacja mózgu???? 8) :P
--- Koniec cytatu ---
dla twej suplementacji mózgu - t3 t4 takie leki nie istnieją
cytomel = t3 - syntetyczny hormon tarczycy t4 tyroksyna ;D
happybeti:
No, właśnie.
Nie sa to ani leki, ani ich składniki, tylko syntetyczne hormony i żaden normalny lekarz zdrowemu człowiekowi czegoś takiego nie zapisze, bo to tak, jakbys zafundował komuś nadczynność tarczycy, która oprócz tego, że charakteryzuje się podwyższonym metabolizmem, ma i swoje skutki uboczne i negatywne, oczywiście. Ale kto by się tym przejmował, chcąc uzyskac "rzeźbę", prawda ? ;D 8)
Środkiem leczniczym powszechnie stosowanym w Europie jest lewotyroksyna sodowa, a to nie to samo, co sztuczny hormon.
Wytknęłam ci tylko , że wklejasz, nie czytając , sam nie wiedząc, co.
Wkleiłeś tekst o TERAPII.
Jeśli nie rozumiesz znaczenia tego słowa, sprawdź w słowniku.
A w ogóle to wracaj do siebie i tam się wyżywaj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej