Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:16:58 ---"systematycznie, min 4-5 razy w tygodniu." ... mhm ... już to widzę, proszę mi pokazać kobietę, która temu podoła! :-X ;)
--- Koniec cytatu ---
Prosze uprzejmie ----} aisak, w polskich czasach :)
I wiele moich kolezanek, zeby nie bylo...
Krakers:
yyy ... to się wymieniałyście wiedzą ... która ile razy w tygodniu ... i wrażeniami? :o ... no bo ja o czymś innym :-X ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:23:24 ---yyy ... to się wymieniałyście wiedzą ... która ile razy w tygodniu ... i wrażeniami? :o ... no bo ja o czymś innym :-X ;)
--- Koniec cytatu ---
A Ty o tym samym, co chlopaki na czacie :o? Ze ..., eee... raz w tygodniu i ze....eee ::) ;D
Krakers:
--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 22:27:06 ---A Ty o tym samym, co chlopaki na czacie :o? Ze ..., eee... raz w tygodniu i ze....eee ::) ;D
--- Koniec cytatu ---
eee ... ja nie wiem o czym chłopaki na czacie, pewnej wiedzy się nie puszcza w eter ... to pewnie o samochodach, komputerach albo ćwiczeniach rozprawiali :P
No a teraz, w warunkach duńskich, to Ty ile razy w tygodniu byś mogła? :P
aisak:
--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:16:58 ---"systematycznie, min 4-5 razy w tygodniu." ... mhm ... już to widzę, proszę mi pokazać kobietę, która temu podoła! :-X ;)
aisak ... yyy ... hmm ... no bo to jest tak, że jest sobie taka podstawa = dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Jak dostarczasz (tak w uproszczeniu) tyle kcal, ile ono wynosi, wówczas ani nie tyjesz, ani nie chudniesz.
Jak dostarczysz mniej kcal (w uproszczeniu) niż wynosi dzienne zapotrzebowanie - to chudniesz, jak więcej - to nabierasz "masy".
Do tego dochodzi cała masa "szczegółowej" wiedzy ... no i jak ja czytam:
"Podstawowa zasada: nie omijac posilkow, jesc max co 3 godziny." - no to trochę dziwnie mi się robi, bo jedna osoba może jeść 150kcal co 3 godziny a inna 600kcal ;)
A ... bo ja jestem przeciwnikiem generalizowania :)
--- Koniec cytatu ---
Dzizas, super. Nie skomentuje, foch..., albo...
Czytaj ze zrozumieniem, ciacho ;)
160kcl :o? Troche malo, nie uwazasz? A efekt jojo po takiej, hmmmm... dietce? 350kcal-400kcal, na posilek, mysle jest optymalnie, ale tu chyba jest podane, czy nie :o?
Ja pisze dla ludzi, takich jak ja-laikow, nie chce mi sie bawic w wiedze szczegolowa, bo jej minusem jest to... ze kazdy w pewnym momencie zaczyna ziewac...
Ale zapraszam, podziel sie swoja i..wiesz, ze szczerze mowie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej