Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (103/169) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 17 Maj 2013, 19:22:24 ---Jaja se robisz kwadratowe, ciacho 8)! FOCH ostrzegawczy zaliczyles na.... kilka godzin ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Ha, jak sie dowie, ze Ty masz jaja, to ciekawe jak to dalej z tym fochem bedzie i czy tak sie bardzo przejmie 8)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 17 Maj 2013, 19:27:39 ---Ha, jak sie dowie, ze Ty masz jaja, to ciekawe jak to dalej z tym fochem bedzie i czy tak sie bardzo przejmie 8)

--- Koniec cytatu ---
hahahahahah. I o to chodzi 8)

Krakers:

--- Cytat: aisak w 17 Maj 2013, 19:22:24 ---Jaja se robisz kwadratowe, ciacho 8)! FOCH ostrzegawczy zaliczyles na.... kilka godzin ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Podziękować - prawie zapomniałem, że cała dziesiątka jaj czeka na mnie w lodówce :) E, zaliczyć na parę godzin to przecież świetna sprawa  8)  ;)

To ja teraz strzelę ... gdzie odpowiedź na moje pytanie? :P

aisak:

--- Cytat: Krakers w 18 Maj 2013, 10:40:22 ---Podziękować - prawie zapomniałem, że cała dziesiątka jaj czeka na mnie w lodówce :) E, zaliczyć na parę godzin to przecież świetna sprawa  8)  ;)

To ja teraz strzelę ... gdzie odpowiedź na moje pytanie? :P

--- Koniec cytatu ---
Tam, gdzie i Twoje obiecane posty 8).

piotr1:
ludzie u mnie na wsi zaczeli szeptac ploty we wsiowym sklepie ze pani aisakowa ma jajca...prawda to?
no zeby nie bylo ze nie na temat- jak sie jajca pani aisakowej maja do diet, cwiczen i innych wariactw... 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej