Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (111/169) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 20 Maj 2013, 12:35:20 ---A teraz aisak,obale Twoje wszystkie teorie jednym linkiem  :

http://facet.onet.pl/nie-wielkosc-biustu-czy-dlugosc-nog-ale/7k3jq

I co???

--- Koniec cytatu ---
Nic 8).
Ja chyba temat zaczelam o tym, jak "zaprzyjaznic" sie z wlasnym cialem, organizmem, jak go polubic, by trwal w dobrym zdrowiu i kondycji do poznej... dojrzalosci 8).

A gdzie ja pisalam: " a teraz drogie panie dietka i fitness, zeby sie facetom podobac..." :o?

Nej, tak 8)

Zdrowa dieta, fitness dla siebie, a jesli przy okazji otoczenie bedzie mialo z tego... przyjemnosc ;), to chyba lepiej, prawda :)?

Co do linku. Eeeeee, no nie przekonasz, zgodze sie natomiast, ze wszystko razem: i zewnetrznosc i usposobienie... W sumie, czym my sie tak znacznym od innych ssakow roznimy ::)?

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 20 Maj 2013, 13:51:29 ---Jeszcze jakbym to wszystko mógł znaleźć to pewnie bym ci powiedział...

--- Koniec cytatu ---
Aha.... bajki 8)?

1941:

--- Cytat: aisak w 20 Maj 2013, 18:33:53 ---Nic 8).
Ja chyba temat zaczelam o tym, jak "zaprzyjaznic" sie z wlasnym cialem, organizmem, jak go polubic, by trwal w dobrym zdrowiu i kondycji do poznej... dojrzalosci 8).

A gdzie ja pisalam: " a teraz drogie panie dietka i fitness, zeby sie facetom podobac..." :o?

Nej, tak 8)

Zdrowa dieta, fitness dla siebie, a jesli przy okazji otoczenie bedzie mialo z tego... przyjemnosc ;), to chyba lepiej, prawda :)?

Co do linku. Eeeeee, no nie przekonasz, zgodze sie natomiast, ze wszystko razem: i zewnetrznosc i usposobienie... W sumie, czym my sie tak znacznym od innych ssakow roznimy ::)?

--- Koniec cytatu ---

Do konca nie przekonalem moze, ale "wylom" jakis poczynilem ;) jak czytam 8)

szymano4801:
Nareszcie wymyślili jak nabrać figury ,wysiłek żaden a podobno działa, na razie to dla kobitek obrazek dali instruktażowy ale i nam panowie pewnie poradzą co i jak.  ten 1szy to ta dieta cud  ,
  a 2gi obrazek to mój plan na nowy zawód .Podoba mi się oj podoba.

aisak:

--- Cytat: szymano4801 w 20 Maj 2013, 21:53:59 ---Nareszcie wymyślili jak nabrać figury ,wysiłek żaden a podobno działa, na razie to dla kobitek obrazek dali instruktażowy ale i nam panowie pewnie poradzą co i jak.  ten 1szy to ta dieta cud  ,
  a 2gi obrazek to mój plan na nowy zawód .Podoba mi się oj podoba.

--- Koniec cytatu ---
Nie nooo!! Doskonale, jedno i drugie ;D ;D ;D !

Pelen szacun... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej