Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 21 Maj 2013, 01:19:03 ---Wlasnie ogladam, ze ciagle liczenie kalorii, diety itd. w prostej linii prowadza do anoreksji, bleee co z widok :(
--- Koniec cytatu ---
A to inna para kaloszy. Zbyt powazna. Ja sie nie wypowiadam. Bo to smiertelna choroba. Zaszkodzic latwo
renata11211:
hej czy ktos wie gdzie w vejle mozna laserowo usunac rozstępy???
1941:
--- Cytat: renata11211 w 28 Maj 2013, 09:27:41 ---hej czy ktos wie gdzie w vejle mozna laserowo usunac rozstępy???
--- Koniec cytatu ---
Byl tu watek, ze jakas masc polecano na rozstepy ktora wygladza i zapobiega powstawaniu nowych, ale musisz poczytac, moze laser bedzie zbedny???
1941:
Zeby nie smicic to plaski brzuszek??? ;) :)
http://www.styl.pl/piekno/fitness/news-brzuch-plaski-jak-deska,nId,973471
Na obrazku wyglada fajnie ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 28 Maj 2013, 10:05:17 ---Zeby nie smicic to plaski brzuszek??? ;) :)
http://www.styl.pl/piekno/fitness/news-brzuch-plaski-jak-deska,nId,973471
Na obrazku wyglada fajnie ;)
--- Koniec cytatu ---
Wyglada fajnie, ale to na bank nie po tych zaleceniach, heheh. Tzn. one sa bardzo dobre, tez je stosuje i wiem, ze przynosza efekty. Sa proste i do wykonania w kazdym miejscu i czasie... prawie ;).
Ja polecam codzienne brzuszki, ale takie nie pelne, nie do siadu. Czyli np 100 brzuszkow podzielonych na 3 razy. Oczywiscie, nie zlikwiduje to "problemu", ale wspomoze znakomicie zrownowazona, z przewaga bialka diete i oczywiscie codzienna, minimum 1h aktywnosc ruchowa (bieganie, rowerek, praca w ogrodzie,plywanie, zabawa z dzieckiem, psem... czyli wszystko, co sprawia nam przyjemnosc na swiezym powietrzu :) ).
Oczywicie ja jestem zwolenniczka cwiczeni silowych dla kobiet w kazdym wieku. Wiec silownia, wiec ciezarki, wiec...nie bac sie :). A efekty? Mocniejsze kosci (profilaktyka osteoporozy), ladnie wyrzezbione miesnie, lepsza kondycja, ladna, sportowa sylwetka i....psychika podbudowana odbiciem w lustrze :)
Btw. Kiedy ja bede mogla do tego wrocic, ja sie pytam, hihi :o ;D?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej