Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
vordingborg:
Ta po tej diecie jeden badany się zawiesił
vordingborg:
A drugi poskładał
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 01 Cze 2013, 23:51:44 ---A drugi poskładał
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Krakers:
--- Cytat: aisak w 01 Cze 2013, 22:46:59 ---O boszeee te muchy >:(! U Ciebie tez? Zyc mi nie daly :(. Czytac chcialam, co chwile odganialam, watek tracilam, hehe. Wzielam sie za dunski... przynajmniej nie zasnelam :D. I wytrzymalam...3 godziny, dobra jestem, co?
Ale to i tak nic w porownaniu do mrowek... ostatnio przez przypadek, rozlozylam sie na plazy na...mrowisku ::). Nie musze chyba opowiadac, w jaki sposob i jak szybko sie...eeee... ich pozbywalam ;)?
Tez prawie bylam dzis sama, dziwne...taki piekny dzien a Dunczycy... w pracy ;)?
Dokopalam sie lopata do Twoich postow, dobre, rozumiem, dlatego skopiowalam :)
Ruch kazdy, byle systematyczny, nawet kopanie zamkow z piasku, byle polaczone z donoszeniem wody do fosy i kamieni na mury obronne ;)
--- Koniec cytatu ---
Hehe, no u mnie też, chociaż ja sobie wmawiałem, że to muchy płci żenskiej ;) W jednym miejscu to z 15-20, przeniosłem się później w inne to tak z 6-8, no co? - liczyłem :D Ale 3 godziny ... to nieźle, pewnie sobie wmawiałaś, że to muchy płci męskiej :P - gdzie siadały najczęściej? :-X ;) yyy ... o te mrówki to wypada zapytać - gdzie wchodzi ... albo nie ;) Pozbywając się ich ... krzyczałaś? :D
Może to jest tak, że jak coś się ma od zawsze ... to się tego nie docenia, chociaż to pewnie kwestia przeżywania, nastawienia, priorytetów, chęci. Najlepsi są Ci, którzy przyjeżdżają nad morze i siedzą w samochodach, podziwiając widok, szczelnie w nim zamknięci, u Ciebie też takowi występują?
Nie, no pewnie, że woda ... mokro być powinno! ;) Kamienie ... żeby utwardzić? (fundamenty :P) ... ale pewnie chodzi Tobie o jakieś ... ozdobne elementy ;)
--- Cytat: vordingborg w 01 Cze 2013, 23:50:24 ---Ta po tej diecie jeden badany się zawiesił
--- Koniec cytatu ---
- podziwiać należy za to, że ustał! ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 11:19:39 ---Hehe, no u mnie też, chociaż ja sobie wmawiałem, że to muchy płci żenskiej ;) W jednym miejscu to z 15-20, przeniosłem się później w inne to tak z 6-8, no co? - liczyłem :D Ale 3 godziny ... to nieźle, pewnie sobie wmawiałaś, że to muchy płci męskiej :P - gdzie siadały najczęściej? :-X ;) yyy ... o te mrówki to wypada zapytać - gdzie wchodzi ... albo nie ;) Pozbywając się ich ... krzyczałaś? :D
Może to jest tak, że jak coś się ma od zawsze ... to się tego nie docenia, chociaż to pewnie kwestia przeżywania, nastawienia, priorytetów, chęci. Najlepsi są Ci, którzy przyjeżdżają nad morze i siedzą w samochodach, podziwiając widok, szczelnie w nim zamknięci, u Ciebie też takowi występują?
Nie, no pewnie, że woda ... mokro być powinno! ;) Kamienie ... żeby utwardzić? (fundamenty :P) ... ale pewnie chodzi Tobie o jakieś ... ozdobne elementy ;)
- podziwiać należy za to, że ustał! ;)
--- Koniec cytatu ---
Mam swoje sprawdzone sposoby... na muchy plci meskiej 8)
I nie krzycze nigdy, po co :o? Poza tym, czyzby mroweczki uszka mialy, hihi :D?
Chyba tak,... nie docenia sie tego, co sie ma. Np , ja nie docenialam "widocznego" powietrza na Slasku ;).
Hehehe, moze i nie prawdziwa Dania w moich rejonach, ale...zachowania typowe dla reszty kraju: szczelnie zamknieci, czasami na chwilke wyskocza i szybki powrot do autek i... najblizszego MacDonalda, podejrzewam, po takim zazyciu ruchu i swiezego, morskiego powietrza... ::) :D
Ozdobne elementy to ...muszelki, nie znasz sie ciacho ;)!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej