Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (140/169) > >>

Krakers:
aaa ... -1 produkt :) - Twoja jadłowszystkość jest imponująca, chodząca testerka produktów ;)

1. Boisz o brzuch? ;)
2. wrrr ... eh, tylko nie w taki sposób, me serce miękkie niczym gąbka  :'( ;)

ufff :) ... dobrze, że dzisiaj dzień boksowania z ... powietrzem  8) (ciągle przede mną :-X) - super ćwiczenie, rękawice 0,75kg na dłonie i machanko ;) ... można się tak masakrycznie rozładować, że przechodzi ochota (no właśnie, tylko jaka? ;) ) ... na kogo? ;)
- w sensie, że ochota przechodzi na kogoś ... a nie, że przechodzi ochota na kogoś ;)

Bardzo dużą na ... ymer? :P ;) Hmm ... eeee ... yyy ... ;)

Krakers:
Lecę machać ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 11 Cze 2013, 22:23:17 ---aaa ... -1 produkt :) - Twoja jadłowszystkość jest imponująca, chodząca testerka produktów ;)

1. Boisz o brzuch? ;)
2. wrrr ... eh, tylko nie w taki sposób, me serce miękkie niczym gąbka  :'( ;)

ufff :) ... dobrze, że dzisiaj dzień boksowania z ... powietrzem  8) (ciągle przede mną :-X) - super ćwiczenie, rękawice 0,75kg na dłonie i machanko ;) ... można się tak masakrycznie rozładować, że przechodzi ochota (no właśnie, tylko jaka? ;) ) ... na kogo? ;)
- w sensie, że ochota przechodzi na kogoś ... a nie, że przechodzi ochota na kogoś ;)

Bardzo dużą na ... ymer? :P ;) Hmm ... eeee ... yyy ... ;)

--- Koniec cytatu ---
Ze niby wszystko...kiedys, albo... ze odrobine ;). A kto Ci kaze od razu pozerac tone :o :D? Rozsadek przede wszystkim... 8)

Ze o brzuch :o? A cos z nim nie tak :o? Oj to chyba zaczne uwazniej do lustra patrzec ;)

Slyszalam o tej metodzie....rozladowywania napiecia :D. No dobrze, dobrze, niech Ci bedzie, metodzie bardzo efektywnych cwiczen. Tjaa... wyobrazam sobie, ze przechodzi ochota na....wszystko ;). Pozyczysz mi dzisiaj :D :D :D?

Krakers:
aisaki ... a Ty ufasz swojemu rozsądkowi? ;) - czy czasami nie ma tak, że jak się dopadnie do "czegoś" ;) ... to zapominamy o wszystkim innym? ;)

A właśnie ... brzuszek by trzeba fachowym okiem obadać! ;) ... może i także fachową rączką, by sprawdzić czy ... czy ... yyyy ... nieważne co ;)

Możesz to sobie wyobrazić? :( - no pewnie, że pożyczę! :P ... życzę Tobie, byś nie potrafiła sobie nigdy wyobrazić przechodzącej ochoty :P Życzę Tobie jeszcze tego, czego Tobie nikt nigdy nie życzył, a czego życzyłabyś sobie, jak i innym ;)

No nic ... machania część druga :D

aisak:

--- Cytat: Krakers w 11 Cze 2013, 22:55:07 ---aisaki ... a Ty ufasz swojemu rozsądkowi? ;) - czy czasami nie ma tak, że jak się dopadnie do "czegoś" ;) ... to zapominamy o wszystkim innym? ;)

A właśnie ... brzuszek by trzeba fachowym okiem obadać! ;) ... może i także fachową rączką, by sprawdzić czy ... czy ... yyyy ... nieważne co ;)

Możesz to sobie wyobrazić? :( - no pewnie, że pożyczę! :P ... życzę Tobie, byś nie potrafiła sobie nigdy wyobrazić przechodzącej ochoty :P Życzę Tobie jeszcze tego, czego Tobie nikt nigdy nie życzył, a czego życzyłabyś sobie, jak i innym ;)

No nic ... machania część druga :D

--- Koniec cytatu ---
Zalezy do czego lub kogo.... ;) :D.

A powaznie, jasne, ze tak... ale lata temu wypracowalam sobie pewien system, ktory akurat sprawdza sie w moim wypadku: chce mi sie czegos slodkiego, oki, owoce tez sa slodkie, a za nimi przepadam. Mozna dostac, szczegolnie tu w Danii owocowe jogurty 0,1% bez dodatku cukru. A jak mam jakis dzien, taki nijaki, to po prostu wiecej weglowodanow, ale zlozonych...

Eeee...a niby kto jest tym fachowcem od brzuszkow :o :D? Bo ja strachliwa jestem .... :-[

Dziekowac, dziekowac...  :). A przechodzacej ochoty nie musze sobie wyobrazac, wiem, jak to jest...ale... w zwiazku z tym nigdy wiecej i jak to mowia: "Cwiczenia czynia mistrza..." :D :D :D

Czyli : wszystkiego najlepszego :). Ale urodzin nie mam, wiec nie zycz tyle :D.

Za duzo przerw, za duzo odpoczynku ;) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej