Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
Krakers:
--- Cytat: aisak w 24 Cze 2013, 20:22:12 ---Alez prosze uprzejmie ;).
Mam nadzieje, ze sny owocne , tudziez z tysiaca i jednej nocy 8).... miales :D.
--- Koniec cytatu ---
Sny owocne! - warzywa mi się śniły ;)
Nie, no przez ten rok, 73 miesiące i 60 dni to ja spać nie mogę :'( :( - ciii, jaka tam manipulacja? ;)
aisaki - a Ty lubisz jak Tobie co się śni? - przestań :P, nie chodzi o ymer, ani o wizualizację siebie (Ciebie) na siłowni! :P
myszka0807:
--- Cytat: Krakers w 25 Cze 2013, 06:29:58 ---Sny owocne! - warzywa mi się śniły ;)
Nie, no przez ten rok, 73 miesiące i 60 dni to ja spać nie mogę :'( :( - ciii, jaka tam manipulacja? ;)
aisaki - a Ty lubisz jak Tobie co się śni? - przestań :P, nie chodzi o ymer, ani o wizualizację siebie (Ciebie) na siłowni! :P
--- Koniec cytatu ---
nie spij sam bedziesz misl lepsze sny ;D
aisak:
--- Cytat: Krakers w 25 Cze 2013, 06:29:58 ---Sny owocne! - warzywa mi się śniły ;)
--- Koniec cytatu ---
"Lomatko" ciacho :o :D :D! Cos sie zlego z Toba dzieje. Na czacie/forum w nocy, popoludniami, a teraz jeszcze.... przed praca :o?
Wreszcie dojdzie do tego, ze rzeczywiscie znowu ciezko Ci bedzie dorownac, rowniez w tej dziedzinie :(;). Chyba musisz opowiedziec wiecej o tajemnicach Twojej kondycji. Mysle, ze wielu/wiele ::) to zainteresuje, hihi ;).
Mysl, mysl... albo... nie :). Nie udawaj, ze ... musisz ;)
Sny masz, widze, coraz bardziej kolorowe.... to dobrze, prawda, i jestes mi ... bardzo wdzieczny w zwiazku z tym, hihi ;)? Zawsze pomagam z przyjemnoscia i ciesze sie z efektow, jesli takowez, jak w tym wypadku :D, oczywiscie pozytywne, nastapia 8).
Sny sa odzwierciedleniem naszej duszy.... niby. Tak, lubie, jak mi sie cos sni, chociaz... boje sie tego zwykle, bo albo sie sprawdza, albo ...eeee, nie pisze, zakrecone to, jak...moja osoba, hihi ;)
Ale... fajne sa takie, w ktorych znajduje rozwiazania problemow realnych. Wbrew pozorom, tez sie zdarzaja. Masz tez tak?
Wiec wiecej kolorowych i w ogole... wiecej snu zycze :D.
myszka0807:
A dzisiejszej nocy ja mu sie przysnie ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 25 Cze 2013, 11:58:30 ---A dzisiejszej nocy ja mu sie przysnie ;D
--- Koniec cytatu ---
To bedzie mial piekne, niezwykle, cudowne i jedyne w swoim rodzaju sny... :)
Ciacho! Szykuj sie na niezwykle doznania tonight ;) :D :D :D!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej