Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
Krakers:
--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 22:53:57 ---Tak, ja korzystam, z tych przylegajacych ;) :D. Ty jeszcze,... czy juz... nie... 8) :D?
--- Koniec cytatu ---
E, no pewnie, że ja też stosuję bieliznę przylegającą! 8) ;) - yyy ... a nie, wróć, bo to by znaczyło, że są jakieś niedoskonałości! ;)
A jakie doskonałości aisaki posiada? - nie o nie ;) O, a czego nie posiada, a posiadać by chciała?
P.S. Wybacz nikłą ilość pytań - bo wcześnie - obiecuję nadrobić! :D ;)
myszka0807:
Aisak ja tam biegam bez bielizny calkiem nago .Biegne ,biegne i powiem ci szczerze ze myslalam ze kondycji nie posiadam a jednak ...nikt nawet nie widzi ze mycha nago zaiwania to jest poprostu sprint.tylko czekac az mnie zamkna tylko najpierw musza mnie dogonic
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 27 Cze 2013, 06:47:09 ---Aisak ja tam biegam bez bielizny calkiem nago .Biegne ,biegne i powiem ci szczerze ze myslalam ze kondycji nie posiadam a jednak ...nikt nawet nie widzi ze mycha nago zaiwania to jest poprostu sprint.tylko czekac az mnie zamkna tylko najpierw musza mnie dogonic
--- Koniec cytatu ---
A to nie jest tak, ze nie ma na kogo/co popatrzec i wszyscy udaja, ze nie widza?, bo ............... :( 8)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 27 Cze 2013, 13:38:05 ---A to nie jest tak, ze nie ma na kogo/co popatrzec i wszyscy udaja, ze nie widza?, bo ............... :( 8)
--- Koniec cytatu ---
Zonk 8). Wszystkie moje kolezanki sa piekne i wspaniale i... krolewny :) :P.
vordingborg:
Moi koledzy może nie należą do najpiękniejszych ???
ale za to zaprezentować się potrafią ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej