Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 09 Sie 2013, 02:09:24 ---Procz braku snu,to i o naduzywaniu alkoholu zapomniano wspomniec jaki ma wplyw na czlowieka. :o czy to prawda ze sie tez od niego tyje.i jaki wplyw ma piwko na nasz organizm-meskie brzuszki zaokraglone.?
--- Koniec cytatu ---
No jako ekspert mozesz rozwinac jakos temat ;) 8)
aarhusN:
--- Cytat: myszka0807 w 09 Sie 2013, 02:09:24 ---Procz braku snu,to i o naduzywaniu alkoholu zapomniano wspomniec jaki ma wplyw na czlowieka. :o czy to prawda ze sie tez od niego tyje.i jaki wplyw ma piwko na nasz organizm-meskie brzuszki zaokraglone.?
--- Koniec cytatu ---
http://potreningu.pl/artykuly/1189/czy-piwo-tuczy
aisak:
To teraz szal popularnosci w Polsce. Przynajmniej w opinii internautow. Morderczy ( nie wiem, nie sprawdzilam :D ) trening trwajacy ok 45 min spalajacy w towarzystwie celebrytki Ewy Chodakowskiej.
Jesli to nie sciema ::), to efekty sa swietne. Chociaz ja preferuje bardziej plenerowe. A tylko silowe w "zamknieciu".
Ale jesli ktos lubi :). Najwazniejsze to w ogole sie ruszyc, niezaleznie gdzie i jak :D.
A moze wsrod polonii tez jest jakas fascynatka Ewy Chodakowskiej i moglaby cos wiecej na temat tej metody napisac :)?
Sama jestem ciekawa :).
//www.youtube.com/watch?v=xo-hUZYDORU
Krakers:
O, temat zyje :)
--- Cytat: aisak w 08 Sie 2013, 09:33:34 ---Czyli koniecznie 8 godzin dziennie dla zdrowia i urody :)
ps1. Fajnie sie pisze, gorzej z wykonalnoscia, sama wiem o tym najlepiej :D! Chyba te 5 kg wiecej przekona mnie do dluzszego wylegiwania sie w lozeczku ;) :D
--- Koniec cytatu ---
Ale 8 godzin czego? ;)
varszafiak:
Obowiazkowy zestaw porannych cwiczen ;) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej