Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 23 Sie 2013, 14:13:01 ---Kompletnie nie mam pojecia o czym mowa w powyzszej wiadomosci :P
--- Koniec cytatu ---
Jak zwykle i zawsze o dobra kondycje, zdrowie i... wyglad, przed wszystkim ;) :D
waruiny:
A tego eksperta od ćwiczenia bicków kojarzycie?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Burneika
Świetnie mówi po polsku i jego zawołanie " nie ma lipy" weszło na stałe do języka polskiego naszych kulturystów.
Drugie jego zawołanie też lubię: "pompa musi być".
aisak:
Chtyba trzeba zaczac cwiczyc, taki wniosek... ;) :D
1941:
--- Cytat: aisak w 21 Wrz 2013, 11:25:49 ---Chtyba trzeba zaczac cwiczyc, taki wniosek... ;) :D
--- Koniec cytatu ---
Glupota, mam naturalnie hehehe ;) Tylko zalezy co, kto ma na mysli, lub czego oczekuje, albo do czego jest mu to potrzebne albo jakie ma poczucie estetyki ;)
czesio:
--- Cytat: aisak w 18 Sie 2013, 14:23:44 ---To teraz szal popularnosci w Polsce. Przynajmniej w opinii internautow. Morderczy ( nie wiem, nie sprawdzilam :D ) trening trwajacy ok 45 min spalajacy w towarzystwie celebrytki Ewy Chodakowskiej.
Jesli to nie sciema ::), to efekty sa swietne. Chociaz ja preferuje bardziej plenerowe. A tylko silowe w "zamknieciu".
Ale jesli ktos lubi :). Najwazniejsze to w ogole sie ruszyc, niezaleznie gdzie i jak :D.
A moze wsrod polonii tez jest jakas fascynatka Ewy Chodakowskiej i moglaby cos wiecej na temat tej metody napisac :)?
Sama jestem ciekawa :).
//www.youtube.com/watch?v=xo-hUZYDORU
--- Koniec cytatu ---
Szkoda ze jeszcze ta Ewa nie mówi ludziom że do tego ćwiczenia bierze ( efedrynę , clenbuterol . t3 . oxandrolon , yohanbinę ) i ze temu tak wygląda 8) a ciemnota przed tv się poci a efektów brak :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej