Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (19/169) > >>

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 22:00:08 ---napisalem wszystko co trzeba połaczyc

--- Koniec cytatu ---
To co na rozstepy? Kobietom tez by sie przydalo. Nie badz taki tajemniczy. Mnie sie wydaje, ze to walka z wiatrakami, ale, ja nie mam az takiego doswiadczenia i wiedzy...

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:55:56 --- No, koniecznie trzeba podkreslic, ze dla cwiczacych, a nie tylko stosujacych dietke "listek salaty" ;)

Z suplementacja sie zgadzam. Jakie polecach spalacze?

--- Koniec cytatu ---

nie polece ci nic bo nie stosuje za duza chemia dla mnie i sie zle czuję ale firmy z usa  np    Muscletech - HydroxyStim

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 22:01:59 --- To co na rozstepy? Kobietom tez by sie przydalo. Nie badz taki tajemniczy. Mnie sie wydaje, ze to walka z wiatrakami, ale, ja nie mam az takiego doswiadczenia i wiedzy...

--- Koniec cytatu ---

ja nic nie stosowalem i mam ale moja żona w ciąży smarowała sie olivką i nie ma

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 22:03:13 ---nie polece ci nic bo nie stosuje za duza chemia dla mnie i sie zle czuję ale firmy z usa  np    Muscletech - HydroxyStim

--- Koniec cytatu ---
Oki chemia mnie nie interesuje, oliwka dziala, lub nie dziala, od genetyki to zalezy...

Milczek z Ciebie, Twoj wybor....

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 22:11:20 --- Oki chemia mnie nie interesuje, oliwka dziala, lub nie dziala, od genetyki to zalezy...

Milczek z Ciebie, Twoj wybor....

--- Koniec cytatu ---

napisałem wszystko i dobrze że napisałaś o genetyce bo to chyba najważniejsze :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej