Ogólne > Hydepark
Pieniążki :)
self-sufficient:
Co wy o tych "nie moich" pieniądzach? Napisałam tu o tym, bo brat mojego chłopaka chciałby coś takiego załozyć i zapytał czy się orientuje. Pomyślałam,że tutaj ktos mi doradzi, a ja jemu. Ot cała filozofia, a wy zaraz naskakujecie na cżłowieka. Dajcie sobie spokój :).
A co do paznokci i całej reszty, to dziękuję, wole zainwestować w coś bardziej przydatnego do życia.
ThaBoss:
ojej ok ok juz sie poprawimy ...
silk:
W tej chwili zadne lokaty w Danii nie rownowaza nawet inflacji. Zreszta np. oblogacje krotkoterminowe oprocentowane sa w okolicach 0,5 % - tak jak pisalem dobrze dla tych ktorzy inwestuja w nieruchomosc.
1941:
--- Cytat: self-sufficient w 16 Kwi 2013, 13:14:39 ---Co wy o tych "nie moich" pieniądzach? Napisałam tu o tym, bo brat mojego chłopaka chciałby coś takiego załozyć i zapytał czy się orientuje. Pomyślałam,że tutaj ktos mi doradzi, a ja jemu. Ot cała filozofia, a wy zaraz naskakujecie na cżłowieka. Dajcie sobie spokój :).
A co do paznokci i całej reszty, to dziękuję, wole zainwestować w coś bardziej przydatnego do życia.
--- Koniec cytatu ---
Zainwestujcie najpierw w dwa kije bejsbole i ochraniacze na zeby i zacznijcie kase pozyczac na procent, no chyba nigdzie wiecej nie zarobicie.
Takie tam konkurencyjne dla Provident, np.
Nie zapomnijcie wrzucic do bagaznika kilka pilek, tak dla niepoznaki.
self-sufficient:
niektórzy jakby się dobrze zgrali,to niezły kabaret by stworzyli :) gratuluje wyobraźni :P :)) pozdrawiam wszystkich i dziekuję. Więcej nie potrzebuje odpowiedzi :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej